Gör egen kinamat

Hallå där…
Hoppas ni haft en bra dag…
Vi har haft en dag med förrådsröj varvat med kafferep med syrran o hennes man och
det där spännande andra som vi pysslar med..;)

Tänkte vi skulle kika på det där receptet jag utlovade…

När vi går på kinarestaurang väljer jag nästan alltid kyckling med blandade grönsaker och cashewnötter…
Jag har alltid undrat vad som är hemligheten med denna rätt…
Hur blir den så där smarrig?
Jag har aldrig tagit mig i kragen och försökt leta fram ett recept…
TUR att man har en dotter som också älskar just denna rätt och som minsann tagit reda på
HUR man gör…;)
HÄR hittar ni receptet……
….men Kajsa hälsar att hon tar mycket mycket mer av såserna och mer vatten..
….för att få mer sås liksom….

När man är mamma och har ett vuxenbarn som kommer hem och lagar mat…
Ja då kan man hacka paprika och hälla upp ett glas bubbel och andra sånna där viktiga uppgifter…;)

Å jaa…sååklaaart kan man duka och plocka blommor i trädgården…
Årets sista senblommande pioner och Astilbe….

Å man kan hälla upp vin å så…
För det är ju sånt mammor gör menar jag…
…häller upp vin till sina barn….;)

Jamen jag säger bara PROVA!!
Å man behöver ju inte följa receptet till punkt och pricka…
Kajsa tog de grönsaker vi hade hemma….

Torsdagmiddag med hela familjen i semestertider…
Det är ju sånt man längtar efter hela året…
Bara den där andra Mathias som saknades…. <3

Njut nu av lördagskvällen…
Det tänker vi göra….
Kraaaaaam Katarina

Lunch/middag

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Marie
    11 juli, 2020 at 9:44 e m

    Oh så gott och fräscht det där såg ut

Leave a Reply