Potatissallad

Godmorgon
Här vaknade vi just upp till en gråmulen söndag…
Perfekt trädgårdsväder….bara regnet håller upp lite…;)

Grillar ni också extra mycket så här på sommaren?
Hur som så är det ju alltid trevligt med lite snabb enkel mat som ändå smakar mums….;)

I går grillade vi lax till laxätarna och torskknyten till mig och resten av laxogillarfolket…
En kall sås som funkar till all fisk är ju: creme fraiche, lite majonäs, dill, citron, salt och peppar

Å så har vi den där potatissalladen…
Den kan ätas både varm och kall och vi blev bjudna på den hos vänner för måååånga år sen.
Gör så här:
Skär upp ett knippe sparris i bitar och koka mjuka
Skiva röd eller gul färsklök i halvmånestrimlor
Koka färskpotatis, häll av vattnet och skär i bitar på direkten.
Blanda genast ner “ohemult” mycket riven parmesanost.
Tanken är att den ska smälta lite.
Blanda i så mycket olivolja du tycker behövs.
Salta och peppra och vänd i bladspenat.

Servera varm eller kall…båda går lika bra….
Yyyyyyuuuuummmmiiiieeeeeee……

I dag ska ett stycken kastanjestaket sättas upp är tanken….
Vi hoppas det går lysande att banka ner stolparna i backen.

Ha en härlig söndag!
Kraaaaaam Katarina

94+
Lunch/middag

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Marie
    5 juli, 2020 at 10:11 f m

    Oh vilken fräsch sommarsallad

    0

Leave a Reply