Snart åker jag till snön….

Annonslänkar till peak performance och afound

I morse vaknade jag med nackspärr…..
Det var läääänge sen jag hade men jag måste ha legat tokigt för i går kväll kände jag inget alls.
Jag har stoppat i mig ipren, duschat varmt och legat med vetevärmare så jag i alla fall kunde ta mig till jobbet. Jag hoppas det släpper snabbt för i helgen har jag verkligen inte tid att vara stel som en robot.
Om jag hade varit ledig och det inte blåst storm skulle jag ha gått ut och satt mig i spat.

De här bilderna la jag ut på dagen ett år sen i dag…
Då hade vi snö minsann…såååå fiiiint ju…
Hallå snöööön kooooom hiiiiit!

Det känns som en dröm att få pälsa på sig och ta med en kaffemugg o sin bästis ut i det vita vackra….
Alla ni i norr…jag hoppas ni njuter av en vit vinter!
Jag ska ju i alla fall snart få åka på tjejresa till Lofsdalen….
Helena har ju bjudit in alla oss som var på Gotland i höstas på en weekend i hennes
drömmiga fjällpalats….ja för inte kan man kalla det för stuga heller….
En stuga är liten och murrig…
Helenas är ju av det mer storslagna med en vidunderlig utsikt och jag kan knappt vänta tills jag får se det i verkligheten…..kan tänka mig att bara sitta på golvet vid det där stora fönstret och dumstirra i flera dagar…;) Jag kan tänka mig att Tina, Ulrica och Helena(senklavardag) kommer att göra mig sällskap…..haha…tänk vilken rolig bild när vi sitter där på rad på golvet och bara stirrar…..;)

Njuta av livet hörni…
Det är fina grejer och jag börjar faktiskt bli bättre på det…;)
Kram o ha en fin dag!
Katarina

Tips på liknande skid/vinterkläder som jag har på bilden…
Det skiljer myyyyyycket pengar på de olika alternativen så om man har en liten
skidkostymsbudget väljer man vita byxor och vit jacka på rea…
Om man har en stor budget väljer man grå byxa med vit jacka på o-rea..;)

spa vinter

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  E
  16 januari, 2020 at 11:16 f m

  Vill ha absolut bildbevis när ni sitter i underställ på rad och tittar ut över lofsfjällen annars avföljer jag …ha ha ha 😉

  • Reply
   ulrica
   16 januari, 2020 at 12:11 e m

   Nog ska vi kunna fixa en sån bild 🙂 🙂 🙂
   LÄÄÄÄNGTAR!!
   Kram

 • Reply
  Anna
  16 januari, 2020 at 12:11 e m

  Så så härligt med fjällresa :)) Skulle allt vara kul och åka lite skidor 🙂 Kanske att vi gör det nästa nyår 🙂
  Ha ha ha, jag kan se den bilden framför mig redan när ni sitter däe och tittar på den magiska utsikten.
  Bara njuuuuuut!!!

  Å jag blev SÅ full i skratt när jag läste inlägget om när ni spabadade och gick o la er kl 3… Galenpannor verkligen ha ha ha.. Jag vet inte om jag ens klarar att vara vaken så länge längre 😉

  Å de där clementinerna med kvist och allt… SÅ vakcra! Sen vill ju jag ha clementier kalla jag;-) Å jag kan typ knarka clementiner och dra i mig 3-4-5-6 stycken på raken. Skulle kunna äta fler med men det är ju taskigt om nån annan vill ha *ha ha ha *

  Nu ska jag pausa och ta lite frisk luft och en promenad. Jag längtar som en TOK efter att kunna gå ch tokträna igen. Men nu måste jag fokusera på att bli frisk tills nästa vecka och operationen.
  Alltså vilken maximal otur har du haft och trillat och slagit dig och nu nackspärr.. Stackare <3 <3 <3
  JA, gärna en träningshelg! Hade ju varit hur grymt som helst :)))

  Nu lite frisk luft som sagt.
  Ha en underbar torsdag min underbar vackra fina vän <3
  Pusssss o kram <3

 • Reply
  villa Ryttarängen
  16 januari, 2020 at 1:32 e m

  Mysigt! Jag ska kolla på utsikt snart. Men så himla bra priser på skidkläder, Tyvärr hinner de inte komma Ha Ha! Ska bli kul att se den bilden på er där på golvet. Kraaam Pia

 • Reply
  Anna
  16 januari, 2020 at 9:50 e m

  Nu har jag läst klart alla dina fina inlägg. Blev en liten julresa för mig <3
  På julafton var vi på utflykt och snorklade och simmade in i Emerald Cave… Vilken dag!
  Vilka härliga dukningar du gjort, sååå vackert som alltid. Å du o Helena är ju bara för härliga <3
  Jag hade nog med behövt dig när det gärller det där… På riktigt tycker jag att det är urknasigt att man ska göra en uppskattning över hur mycket man TROR att man ska tjäna och så ska man betala skatt i förskott..?? Hur knäppt är inte det..? Ja ja, nu är det gjort iaf.
  Ni verkade iaf ha en riktigt riktigt mysig jul och så lite skön avkoppling efter det <3 Måste kolla in det där Fixer Upper, har jag inte kollat på. Idag har jag lyssnat på olika poddar, bla Skrivarpodden, för jag tänker att jag ska ha tid för det när jag är sjukskriven efter operationen nästa vecka.
  Tack du underbara tokmaja för alla härliga inlägg jag precis läst <3 Det är som om jag var med <3
  Natti natt raring.
  Puss & Kram
  Anna

Leave a Reply