Spagetti i kaffehörnan

Godmorgon så här den allra sista dagen i september….
Här har vi just nu regn och riktigt höstrusk och då får man passa på att tända ljus och mysa inomhus..
I dag ska jag till kontoret…är ju där 2 dagar i veckan och jobbar resten hemifrån.
Ett bra upplägg som sparar en massa restid, bensinpengar plus att det sparar på miljön.
Mattias kör ju elbil och det önskar jag mig också i framtiden.

Hur som…nu var det inte bilar jag skulle babbla om…;)
I kaffehörnan ser det ut så här just nu…
Jag ändrar och flyttar om i köket för fullt nu…
En rolig process och det brukar ta några dagar innan jag blir nöjd.
Ibland slutar det ju med att jag ändrar tillbaka till hur det såg ut innan men här
tror jag faktiskt att spagettitjejen får stanna. Både jag och Mattias gillade det här
bättre än hyllan som satt här tidigare.
Å det behövs ju inte så mycket för att ett rum ska kännas som nytt…;)

Ha en fin dag!
Kram Katarina

kök

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Villa Ryttarängen
  30 september, 2021 at 7:13 e m

  Först fattade jag ingenting. Vart är spagettin? Men sen såg jag den fina postern. Underbart. Sen såg jag mockamastern och blev påmind om at jag förstörde ett kaffefilter på jobbet. Finns tydligen reservdelar. Kraaaam Pia

 • Reply
  Anna
  1 oktober, 2021 at 8:37 f m

  Underbar bild! Å jag vet vad du menar – ibland blir det bättre ibland är det gamla bäst. Men det här vart ju väldigt cleant och snyggt!
  Jag har sådana problem med alla maskiner i vårt lilla kök… Mikron har jag lyckats stuva undan i ett kök, men vattenmaskinen – åååå den är sååå ful…! Vill ha en annan * ha ha ha* Sen blendern, den använder jag ju typ varje dag till mina smoothies, men snygg? Nä, det är den inte * ha ha ha * Så VAD ska man göra med dessa maskiner?
  I nästa kök vill jag ha stooort och då en stor låda med maskiner och uttag så man bara kan dra ut och använda den man ska ha just då – sen säga tack för nu och låta sova i ett skåp/låda, men hur bra?? 🙂 Kanske ska ta patent på den 😉
  Ha en underbar dag raring! Nu ska jag få imig ett skrovmål innan träning!
  Puss o kram

Leave a Reply