Isas trädgård

(bilden tagen från bloggen Isas trädgård)

På söndag ska jag och Skattkammar-Kicki besöka denna ljuvliga trädgård.

Det är öppethus i Isas trädgård.

Jag har ju just fått ett spirande trädgårdsintresse…eller just o just…jag har väl egentligen alltid drömt om en sån där underbar förtrollad trädgård som man bara ser i tidningar Det är först nu som jag verkligen längtar efter att få ta fram spaden o skita ner mig för att komma ett steg närmre. Först nu som jag finner njutning i att få gå ut mellan regnskurarna och rensa bort ogräs, eftersom det lossar lättare då. Jag kan som sagt mycket lite om trädgård, växter och näring, men jag är ivrig att lära mig….få se om tålamodet att vänta fungerar….jag menar…trädgård består ju mycket av att vänta. Man planterar en pytteliten buske som så småningom ska bli stor och frodig…..men först ser det allt bra knäppt ut..;)

I alla fall ska det bli ur mysigt att få se denna vackra trädgård live, smita in i växthuset och spetsa öronen för att suga in ett å annat tips från andra trädgårdskunniga människor som kommer dit.

Vi kanske ses där!

Kram Katarina
trädgård

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helena
  11 augusti, 2011 at 5:53 e m

  Ja visst ska det bli roligt att få se detta underbara växthus!!!
  O så får vi se om vi är lika trevliga IRL som på bloggen fniss
  KRAM från mig!

 • Reply
  Min Skattkammare
  11 augusti, 2011 at 6:41 e m

  Spännande!!!!
  :o)
  Du är jätteduktig på att fixa, plantera och anlägga fint i trädgården. Jag är jätteimponerad av din otroliga energi!
  Nu blir det väl ännu mer fart på dig när vi varit där och insupit.
  See you!
  Kram

 • Reply
  Marie
  11 augusti, 2011 at 9:48 e m

  Spännande att få besöka en så inspirerande trädgård, växthuset är ju helt underbart!!!!!

  Kram Kram
  Marie

 • Reply
  Solhatten - Isas Trädgård
  11 augusti, 2011 at 10:51 e m

  Hej Katarina !

  Tack för din fina kommentar hos mig och att du länkar till min blogg ! Det skall bli så roligt att träffas på söndag … nu håller jag tummarna för att det skall bli fint väder också !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

 • Reply
  rosenälvorna
  11 augusti, 2011 at 11:52 e m

  Ja, hon har en helt fantastisk trädgård och önskar så att jag kunde få en som bara är i närheten. Kanske en dag?! Lycka till med din dröm! Christina

Leave a Reply