Mer Isas trädgård….

Vilken helg!!

Vi har varit på 40-års fest, kräftfiske, målat mur, grävt, planterat, födelsedagskalas och till sist en underbar eftermiddag i Isas trädgård. Jag har aldrig varit i någons trädgård förut…jo, så klart jag har men jag menar aldrig hos någon som jag inte känner. Fast hos gulliga Inga-Lill kände man sig så välkommen. Gott fika bjöd hon på och en massa bra trädgårdstips fick jag.

Uuuunderbart!!

Har ni sett en sån enorm pelargon?.. jösses...den måste vara rejält dopad..;)

Den underbara lååånga rabatten bjöd på många små mysiga detaljer.

Små fina stilleben överallt…

Det fanns många grodor..;)

Såååå fiiiint!!

Här i den underbara ruinen satt vi och fikade.

Det blev en härlig eftermiddag med många glada skratt och många möten med andra bloggare.

Sååå kul!!

3 nyanser av vitt, Helenas hem och trädgård, Tant Otteskrufs, Blomster för att nämna några.

Tack Inga-Lill för en underbar eftermiddag!

Och tack min gullevän Kicki för sällskapet!

Ny vecka nya möjligheter!

Kram Katarina

utflykter

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  rosenälvorna
  14 augusti, 2011 at 10:09 e m

  Där skulle man vilja gå och lära sig ett och annat och så njuta förstås:) Christina

 • Reply
  Vardagslycka
  14 augusti, 2011 at 10:37 e m

  Åh, himmel vilken härlig trädgård!
  Ser sååå mysigt ut med muren och för att inte tala om växthuset! Och alla detaljer och… jag blir alldeles salig av allt fint.
  Kan tänka mig att det var mysigt att gå runt där och kika.
  Önskar dig en fin start på nya veckan.
  Kram, Carina

 • Reply
  Helena
  14 augusti, 2011 at 10:48 e m

  Hallå!!!
  Det var kul att få träffa dig!Du var precis som jag föreställt mig 🙂
  Att du bor så pass nära det har jag ej fattat..kanske när du blir 'färdig'med trädgården kan vi få komma till dig 🙂
  Lugn jag fattar det tar några år till!O många slangar 😉
  KRAM från mig!

 • Reply
  Annika Christensen
  14 augusti, 2011 at 11:32 e m

  Vilken lycka!
  Synd att man bor så långt bort.
  Precis så är det ny vecka med nya mäjligheter
  Ha det gott
  Annika

 • Reply
  tre nyanser av vitt
  14 augusti, 2011 at 11:55 e m

  Hej!
  Visst hade vi mysigt i eftermiddags. Åh mycket gott att smaka på ;). Det var kul att träffa dej och andra bloggare, faktiskt första gången jag träffade andra bloggare live, trevligt! Vad glad jag blir att du tycker om vårt hus. Det har varit mycket jobb och mycket återstår. Vi har gjort ganska mycket själva, allt för att hålla kostnaderna nere och få som man vill ;). Just nu har jag bara trädgårdstankar i huvudet så vill bara hållas ute. Du, vad fint det blev med muren vid den härliga poolen, förstår att det ska njutas där framöver. Blir ju nyfiken på din trädgård också. Jag lägger till dej också i min lista. Hoppas vi ses igen.
  Ha de gott
  Kram Marie

 • Reply
  IreneL
  15 augusti, 2011 at 8:21 f m

  Visst var det roligt att träffas i Isas underbara trädgård! Jag blev så inspirerad av allt fint hon har så nu har jag mycket att grunna på!
  Ha en fin dag!

 • Reply
  Min Skattkammare
  15 augusti, 2011 at 9:59 f m

  Gullevän är du själv! ;o)
  Vad mysigt vi hade det! Vi får försöka ta en tur till Tant Grön också som vi sa. Där kommer du att bli inspirerad.
  Jag fick många intryck igår…..
  Isas växthus….och din pool!!!!
  Åhhhhh…..så ljuvligt läckert och lyxigt….åhhhh!
  Nåväl…jag har ju duschslangen. ;o)
  Stor kraaaaaaaaaam
  Kicki

 • Reply
  Under en vind
  15 augusti, 2011 at 3:53 e m

  Vilken mysig trädgård! Å mysigt med en bloggträff!:)

  Är så glad för dina rader hos mig! Jag kikar in här men är så dålig på att lämna avtryck både hos dig och alla andra…men det betyder mycket när någon tar sig tid för en liten rad tycker jag…

  Hoppas verkligen att allt är bra med dig! Er pool är verkligen helt underbar! Åker vi uppåt så insisterar jag på ett provdopp i det blå!:) Här har sommaren varit bra även om jag hade önskat mer dagar på stranden än vad man fått. Nu väntar vardagen med allt vad det innebär, känns ganska bra att få rutiner igen men samtidigt vill jag behålla den där semesterkänslan!

  ha det gott min vän! Kramar!

 • Reply
  lillan
  15 augusti, 2011 at 10:08 e m

  Hej,
  skrev nyss hos Kicki att jag så gärna hade åkt till Isa trädgård med hade annat inplanerat. Så fint. Älskar själv att inspireras av hur andra har fått till det och bläddrar flitigt i trädgårdsböcker.
  I år har jag dock varit lite latare på vår lilla täppa. Du kan har ju så stor och härlig trädgård. Lycka till med planerandet av allt planterande. nu är det ju hög tid att tänka till om vårlökar.:))
  kram
  Caroline

Leave a Reply