En fest som gör skillnad..

 Godmorgon!
För några veckor sedan då jag hade min utlottning var det en tjej som skrev en kommentar som verkligen berörde mig.
Hon skrev så här:
 Hej hej!
Jag vill gärna vara med i utlottningen av de fina kuddarna! De hade passat perfekt i soffan nu när det äntligen börjar kännas som om våren är här. Tack för en trevlig blogg, du har inspirerat mig mycket till mitt kommande födelsedagskalas i vår!

Hälsningar, Åsa


Jag blev så glad över att min fest verkligen kan inspirera andra till att göra något liknande!!
Om du vill läsa inläggen om min fest finns de här.
Hur som helst så var det ju så att efter att flera väninnor kämpat mot bröstcancer varav en tyvärr inte längre finns med oss kände jag att jag ville göra något.
Jag avsade mig alla presenter på min försenade 40-års fest och bad alla sätta in pengar på mitt konto i stället. Sedan satte jag in hela 8300kr till bröstcancerfonden och kunde på festen visa upp det fina kortet jag fick som tack därifrån.
 Man känner sig ju ofta så liten och maktlös då det kommer till forskning och
sådana saker där det handlar om så sjukt mycket pengar.  
Men om vi alla hjälps åt med lite lite, så blir det ju sjukt mycket… tillslut.
Varför skriver jag om det här just nu då?
Jo i går på vårt ”skatmöte” hade vi trevligt så klart men en av de små skatorna var inte där…..

I dag opereras hon och hon får börja sin kamp mot denna hemska sjukdom.
I dag går mina tankar till henne och hennes familj.
Du kommer fixa det här!!!
Vi har också bestämt oss för att ordna en stor fest i sommar igen.
Den här gången tror jag vi ska skänka pengar till barncancerfonden.
Det kommer inte bli lika stor summa…
..men att skänka lite, är att göra mycket…..att göra skillnad!
Ha en fin dag och var rädda om er!
Kram Katarina
fest

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Lena
  24 april, 2014 at 9:09 f m

  Så fint gjort av dig! Blir rörd när jag läser. Och vilken härlig fest ni ordnade. Som du vet så ääälskar jag fester 😉

  Hoppas innerligt att det går bra för din vän!

  Kram Lena

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  24 april, 2014 at 9:43 f m

  Bra jobbat Katarina, ditt bidrag efter festen var stort. Du har ett stort varmt hjärta, sånt gillas. Skickar en tanke till din väninna.
  Stor kram
  AnnaMaria

 • Reply
  Annika Hörnhuset
  24 april, 2014 at 10:28 f m

  Jag blir riktigt rörd av ditt inlägg.
  Så fint gjort =)
  Har själv en syster som kämpar med en annan sorts elakartadcancer som hon blev friskförklarad ifrån efter mycket kämpande och operation men som nu har kommit tillbaka. En djävulsk händelse som ingen borde få uppleva.
  Hoppas allt går bra för din väninna och min syster och de många fler som kämpar.
  Kram kram
  Annika

 • Reply
  hemma hos lilla mej
  24 april, 2014 at 10:59 f m

  Så himla fint gjort av dej ,Vilken härlig fest ni ordnade .Ja du har ett stort varmt hjärta som bara är så härligt .Hoppas att det går bra för din väninna .Massor av kramar Rita

 • Reply
  Rose-Marie
  24 april, 2014 at 11:00 f m

  Hej!
  Jag är ganska ny ”inkikare” på din blogg… Vilken fin insats med en sån här fest med en så god tanke bakom… Ska med glädje följa dig fortsättningsvis på din blogg… med allt det vackra du delar med dig av… Så inspirerande! Kram Rose-Marie i Västra Götaland

 • Reply
  Milla
  24 april, 2014 at 11:30 f m

  Åh nu blir jag alldeles varm och rörd! Vilken grej du gjorde! (vilket jag missat tidigare eftersom jag inte var helt ovetandes o-följare då…) Och allt stöd till din vän som opereras! Hoppas det går bra! Jag tänkte faktiskt själv igår när jag var till frisören, att jäklar, jag tänker verkligen inte ens ”cancer” varje dag numera. Att det liksom är ett passerat stadium för min del — även om jag lider av sviter varje dag av min hormonmedicin, så är det ändå så att livet verkligen går vidare. Fast man aldrig någonsin vet vad som väntar runt hörnet… DÅ, för två år sen då jag var mitt i behandlingseländet så var allt ”on-hold”. Vet inte hur din vän är, men jag var i alla fall så att jag ville läsa ALLT om de som gått igenom samma sak så hon får gärna titta in och läsa under min kategori ”Rosa sjukdomen” om min tid med operation och behandlingar. kram kram Milla

 • Reply
  The Place To Be
  24 april, 2014 at 1:10 e m

  Wow vilken superbra idé!!! Det där ska jag komma ihåg minsann!

  Man vill ju gärna bidra.

  Bra jobbat! Kram Malin

 • Reply
  Stina I Söder
  24 april, 2014 at 1:27 e m

  Så fint gjort av dig! Vi har själv haft en annan form av cancer i familjen under vintern, så visst kan vem som helst drabbas. Kram Stina

 • Reply
  Anna-Karin
  24 april, 2014 at 2:01 e m

  Har i dagarna hittat till din fina blogg. Fint skrivet och fina bilder och massor med insperation och tänkvärt. Kommer nu följa dig. kram.

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  24 april, 2014 at 4:43 e m

  Heja dej! Vilken fantastisk gåva. Jag hoppas verkligen att allt går bra för din vän.
  Kram Helén

 • Reply
  anettan
  24 april, 2014 at 9:42 e m

  Jag tycker det är så roligt hur bloggärden inspirera. Tänk vad vi inspirerar varandra. Kram Anette

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  24 april, 2014 at 9:43 e m

  Så fint du skriver! Vilken stor summa pengar du skänkte det gör skillnad!
  Hoppas allt går bra för din vännina.
  Kram fina du

Leave a Reply