Äntligen hemma!

 Hej hej!
Redan förmiddag..
Vi har tagit det lite esay här på morgonen.
Njuter av att äntligen vara hemma igen.
Jag är en riktig hemmagris och en vecka borta räcker för att jag ska få en grym 
fixa o greja abstinens..;)
Med kaffemuggen i ena handen har jag städat köket (hmm.. ja den här halvan som ni får se)
hämtat fram lite pastellig vår som jag inte riktigt vet om den får stanna än..
Men men.. nu börjar i alla fall den värsta hysterin lägga sig…haha..

 Muggar Greengate och glasen är från Miljögården.
Det underbara doftljuset köpte jag på bloggeventet från butiken My Store.
Äntligen Hemma!!
Precis som tvprogrammet blir det lite så här idag.
Vi ska hjälpas åt att sätta väggspån och gips i badrummet.
Så vill jag ju städa, tvätta, fixa o plocka, möblera om i vardagsrummet, sy de där kuddarna jag fantiserade om i backen, baka en äppelpaj, ta ett varmt bad, rensa garderoben, ta en långpromenad och laga någon god mat…;)
Haha…tror ni jag hinner?
Har ni något kul för er idag?

Haaaaaaaaaa det!!
Kram Katarina
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Dnyahuset.blogspot.se
  22 februari, 2014 at 11:49 f m

  Så härligt du verkar ha det! Hoppas du hinner med hälften av allt du planerat, då får du en riktigt fin helg!

 • Reply
  Välkommen Hem!
  22 februari, 2014 at 12:01 e m

  Hallå där babe!
  Just nu känner jag mig också i städtagen men preciiiis när jag skulle till att greppa dammsugaren tänkte jag att jag baaaaara skulle kika in och se om du hade lagt ut nåt och så blev det som så att jag hamnade här i sängen med dig istället, haha! (oj, det där lät ju väldigt märkligt… men du förstår, hoppas jag, hur jag menar, euh)
  Ditt kök asså! NÄR blir man hembjuden på fika?? Haha, risken är då rätt stor att jag kanske skulle flytta in för du har det ju så himla inbjudande och hemtrevligt! Fast då skulle de nog få köra oss till sjukhuset efter några dagar, pga. magknip efter alla skratt och asgarv!
  Nej, bäst att ta tag i det där städeriet nu, så man kanske kan ta lite bilder senare för just nu… näe, ser ut mest som en krigszon här hemma!
  Puss o kram så länge!
  Judita

 • Reply
  Maria
  22 februari, 2014 at 12:02 e m

  Åh, jag är precis som du, värsta hemmagrisen! Har alltid idéer i huvet vad jag ska fixa med när jag kommer hem, när jag är bortrest 😉
  Tycker absolut att du ska sy de där kuddfodralen nu! 😉 =)
  SÅÅÅ fint i ert kök! Gillar mixen med naturfärger och lite rosa. Hemtrevligt!
  Jag har ju plockat in lite turkos å mässing i vårt kök. Men jag tror att det är väldigt tillfälligt 😉 Lite plommon/rosa skulle jag också vilja prova på någon gång… men det återvänder ofta till färglöst 😉
  Vi ska ta en tur till Bromma och titta på kakel, om inte klockan drar iväg FÖR mycket när mannen har kollat klart det han ska se av OS… 😉
  Kram och ha en härlig lördag!
  /Maria

 • Reply
  Vikeskärs hem och ting
  22 februari, 2014 at 12:06 e m

  Jättefint med det rosa, tycker absolut det ska få stanna, det passade in.
  Här ska vi med renovera badrum men kommer leja bort det. Gör ni allt själva eller kan ni rekommendera någon? Vi bor ju i Karlskoga och inte många firmor här som gör badrum.

  Här har det städats, ska snart iväg och handla något gott.
  Regnar det inte blir det en promenad.
  Kraam

 • Reply
  Stella
  22 februari, 2014 at 12:18 e m

  I'm in looooove with your kitchen, living space, pool, few….in fact I love it all LOL 😉
  Have a nice weekend,
  Stella

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  22 februari, 2014 at 12:29 e m

  Jag bara suckar och hmmmar..så vill jag också ha det i mitt kök:) Jag försökte möblera om bland lyktorna här hemma, och det gick väl sådär. Behöver lite nytt inser jag, behöver man inte alltid det:)? Tack för att du alltid bjuder på så fin inspo.
  Och allt som blir lätt stående framme…en jättesäck med hundmat som kom med hemleverans i början av veckan står fortfarande kvar i köket. Hallå liksom?!
  Ska i alla fall åka och hämta nya karmstolen till vardagsrummet nu:)
  Välkommen hem!!
  Kram Maria

 • Reply
  LantlivsAnette
  22 februari, 2014 at 1:03 e m

  Jamen visst är det ju så, borta bra men hemma allra bäst !! jag vet jag är likadan, vet du ibland längtar jag hem innan jag ens har åkt, galet knäppt va..
  Sååå fint du har det, ett verkligt drömkök !! och Nisse tackar för nospussar och slick från Sally, tänk om de hade kunnat träffas, jag tror Nisse hade blivit kär.
  Kraaaam Anette

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  22 februari, 2014 at 1:26 e m

  Borta bra men hemma bäst! Försök att njuta lite mellan varven också.
  Kram Helén

 • Reply
  baraetthem
  22 februari, 2014 at 1:38 e m

  Borta bra men hemma bäst!! Så är det alltid:) Men helt underbara bilder från er fjälltripp och visst är det skönt att komma iväg några dagar! Jag brukar också komma hem med massa idéer som jag vill sätta i verk på en gång..haha!! Superfint kök har ni och jag är så nyfiken på badrummet. Vet hur det var i början, man trodde aldrig det skulle bli klart…suck! Men det blir det:)
  Ha en fin lördag fina du!! Kram fredrika

 • Reply
  hemma hos lilla mej
  22 februari, 2014 at 2:00 e m

  Borta bra men hemma bäst !Å vad fint du har i ditt kök blev fint med lite rosa .Försök att njuta lite också .Kramar Rita

 • Reply
  mallansvardag
  22 februari, 2014 at 2:07 e m

  Vilket fint kök du har. Tycker som ovanstående att rosa passar alldeles utmärkt bland alla naturmaterial. Kram

 • Reply
  Fröken i Söder
  22 februari, 2014 at 2:10 e m

  Så fint med pastellerna och härligt att få i ordning nya badrummet. Här har det inte blivit någon sovrumstapetsering än, kan man hoppas på mirakel då jag och dottern är i väg på Mellohelg?!(När maken är själv med busbröderna på 3 och 4 år, tror inte det kommer att hända)
  Ha en fin lördag! Kram Stina

 • Reply
  Hanna
  22 februari, 2014 at 2:26 e m

  fina bilder från köket
  Ha en fortsatt fin helg
  Hanna

 • Reply
  HOUSE of ADELA
  22 februari, 2014 at 3:11 e m

  Ååååå ditt kök!! Så fint det är och så hemtrevligt! Jag vill komma på fika;) Dunderfina bilder från er resa med, det ser sååå härligt ut! Sally är ju FÖR söt när hon är på after ski=)

  Många kramar och nospuss!
  Adela

 • Reply
  dianasdrömmar
  22 februari, 2014 at 3:15 e m

  Är också en riktig hemmagris :), underbart kök du har kram Diana

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  22 februari, 2014 at 3:26 e m

  Jag är också som du. jag älskar att resa, men älskar att komma hem. Ni verkar ha haft det kanon och antar att lungorna är fyllda med fjälluft och ni kommer vara som två duracellkaniner där hemma och rusta och fixa. Kram så länge, nu ska det bebisnuffas,
  Kram helena

 • Reply
  Linda
  22 februari, 2014 at 3:43 e m

  Synd att vi inte fick ses förra lördagen men nu blir det ju event i maj. Ska du dit?

  Jag gillar verkligen er bänkskiva. Vad heter den?

  Kram Linda

 • Reply
  Sofi
  22 februari, 2014 at 4:04 e m

  Hej vännen!

  Skönt att vara hemma!
  Är precis som du en riktig hemmagris:)
  Har varit hemma hela dagen, kollat på OS och städa och flyttat runt möbler, mysigt tycker jag.
  Ååå jag älskar verkligen ert kök!
  Vill ha det! Allt är så fint och bänkskivan är ju To die for!!!:)

  Nu ska jag fortsätta här!

  Kram på dig

 • Reply
  Home2tiny
  22 februari, 2014 at 9:06 e m

  Jamen borta bra…ähhh du vet vad jag menar för så är det verkligen, lika skönt det är att komma bort slippa tänka på städ, tvätt o stryke lika underbart är det att få komma hem få sova i sin egna säng, duka fram med sina egna kaffekoppar o få gå på toa opps lite för personlig kanske, ha, ha. ………men det är så hemma bäst på alla sätt. Kramisar Tina

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  23 februari, 2014 at 10:17 f m

  Visst är det så att det är skönt att komma hem efter en vecka borta! Då blir man extra pysslig 😉
  Underbara fjällbilder du bjuder på, kram Suss

 • Reply
  The Place To Be
  23 februari, 2014 at 10:28 f m

  Förstår att du är en hemmagris så fint som du har det :-).

  Ha en skön söndag!
  Kram Malin

 • Reply
  Dagdrömmar och verklighet
  23 februari, 2014 at 11:57 f m

  Åhhh… Jag är grymt avis på er skidsemester.. Långa backar, snö, sol, afterski o bastu.. Låter ljuvligt! Idag ska jag nog försöka ta mig upp o gå ut o få lite frisk luft!

  Fint du gjort i köket!!

  Kram malin

Leave a Reply