Från stranden till svampskogen

 Heeeeeeeeeej!
Vi kom hem vid femsnåret i morse så i dag unnar vi oss en rätt seg dag.
Från Stranden på Kreta till skogen i Sverige.
Kontrasten är ju ganska stor..;)
Vi tog med oss lilltrollet och drog i väg till skogen och kom hem med en massa trattisar.
I kväll blir det alltså gooood svampsås..;)
Sen ska vi bara komma på vad vi ska ha till..
Det var underbart att först få sova bort några timmar i sin egen säng.
Så har jag packat upp hälften, skurat duschen, satt på en tvättmaskin och tömt diskmaskinen.
Jag som längtat hem för att pula o plocka försöker i vanlig ordning göra allt på samma gång.
Tyyyypiskt mig…haha…röjer runt i hela huset samtidigt..;)

 Dricker svenskt kaffe och packar upp lite till…
Slänger blommor och suckar över att våra barn verkligen har lyckats glömma vattna hela veckan. 
Hur kan man inte se att blommorna har förvandlats till risbuskar?
Det kommer kosta mig många hundralappar att köpa nya.
Jaja…det kunde ju vart värre…
Spanar in den fina keramik som jag släpade hem i handbagaget och pussar o pussar på lilla bus.
Hon vill vara nära nära hela tiden så NUUUU…
…har vi landat här…i soffan…
Nu ska jag äääntligen börja läsa ikapp alla fina bloggar jag inte hunnit med.
Det kommer ta ett tag..;)
Så vill jag skicka en massa kramar till er alla för era rara kommentarer då jag varit borta.
Hjärtat och ögonen har svämmat över både en och två och många gånger..♥
Mitt inlägg i går berörde visst många och det känns tryggt och skönt att ni
är många som känner igen er i orden.
Ha en härlig lördagskväll nu!
Kraaaaaam Katarina
Sally

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Catarina Alexandersson
  4 oktober, 2014 at 5:39 e m

  Har precis läst igenom ditt förra inlägg, SÅ vackert du skriver, vilken fin kärlek ni har! Jag och min kärlek firar snart 10 år tillsammans, och vi är fortfarande lika galna i varann, kan inte leva utan honom =)

  Jisses vad svamp, jag vill oxå ha!! Har inte kommit mig iväg på svampjakt, och jag som är i skogen så mycket med barn och hund har inte sprungit på mer än en fjuttig liten rutten karl johan 🙁

  Kram och fortsatt fin lördag!
  Catta

 • Reply
  Villa Carl Larsson
  4 oktober, 2014 at 5:48 e m

  Välkommen hem!! Borta bra men hemma bäst. Du ser ut att ha haft det jättehärligt. Gott med semester och tanka lite energi inför vintern. Hösten visar sig från sin bästa sida. Vi var i skogen i går. Helt underbart!!

  Ha en fortsatt fin kväll. Kram Josefin

 • Reply
  Hem & Drömmar
  4 oktober, 2014 at 5:52 e m

  Hejsan och välkomna hem!

  Vilket fint inlägg du skrivit om din och din mans kärlek till varandra, så har nog vi oxå tack o lov. En väns dotter sommarjobbade hos oss i somras och hade sagt till hennes mamma att hon hoppades att hon och hennes kille skulle vara lika nykära när de blev gamla (vad hon nu menade med det… ) som mig och min man, så sött sagt.

  Så härligt att kunna unna sig en riktigt slapp helg hemma efter semestrern och inte behöva rusa till jobbet direkt. Och det där med blommorna känner jag igen… Men man får se det positiva att det alltid är roligt att köpa nya färska blommor. Så gott med svampsås och det ser även ut att räcka till några burkar att fylla frysen med. Smarrigt att ha och plocka fram i vinter.

  Ha en fortsatt bra dag, kram Ing-Britt

 • Reply
  Home2tiny
  4 oktober, 2014 at 6:07 e m

  Galet med svamp o vilken energi du har vännen. Hade jag kommit hem fem på morgonen hade inte många knop blivit gjorda, ha,ha. Förstår att ni haft en riktig mysig resa o er kärlek till varandra går inte att missa, det syns lång väg hur mycket ni betyder för varandra i varje ord, gest o blick. Ha nu en mysig kväll. Kramisar Tina

 • Reply
  Lena
  4 oktober, 2014 at 6:16 e m

  Välkommen hem bästa du! Underbar keramik!!! Härligt att hitta så mycket svamp! Det är lycka…. ha en fin lördagskväll.

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  4 oktober, 2014 at 6:46 e m

  Välkomna hem! Oj så mycket svamp, lyxigt:)
  Jag hade varit helt slut om jag kommit hem klockan 5, inte hade jag begett mig till svampskogen:) Det hade blivit solstolen på sin höjd:) Det är ju sommar idag:)
  Ha en skön kväll
  Kram Maria

 • Reply
  Vikeskärs hem och ting
  4 oktober, 2014 at 6:49 e m

  Oj oj så mycket svamp… Gott värre 🙂 Härligt att ta en tur i skogen så här års.
  Kram

 • Reply
  Pia Gustafsson
  4 oktober, 2014 at 7:58 e m

  Oj vad mycket ni hittar, jag letar på fel ställe tydligen. Kraaam Pia

 • Reply
  Lindas plats
  4 oktober, 2014 at 11:00 e m

  Vad gott med trattisar, vi ska ge oss ut i skogen nästa helg så får vi se om vi lyckas hitta lite svamp vi med.
  Här blir det en inte allt för sen kväll då det står jobb på schemat imorgon 7-14.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 • Reply
  jannice lindell
  4 oktober, 2014 at 11:37 e m

  Så mysigt att göra ett besök i skogen… Hoppas ni hade det trevligt utomlands. Kram

 • Reply
  Lena
  5 oktober, 2014 at 9:26 f m

  Haha, precis så gör jag också. Vimsar runt överallt samtidigt. Men till sist när man knyter ihop alla trådar så blir det så fint och fräscht!

  Härligt med trattisar. Så gott!

  Kram Lena

 • Reply
  ulrica
  5 oktober, 2014 at 9:28 f m

  Åh, jag känner så väl igen mig om jag varit borta ibland.. blommor dör, saker går sönder och ingen bara bryr sig *fniss*.
  Vad härligt med en svamppromenad. Er korg fylldes i alla fall.. jag var ute med dotter + pojkvän igår och dom hittade inte en enda liten svamp :).

  Läste ditt fina inlägg till din man.. så otroligt fint skrivet!!! Jag och min sambo firar inom kort 27 år tillsammans, blev tillsammans 1987 när jag var 15, han var 19. Det är så härligt att fortfarande vara kär.

  Ha en toppensöndag!
  Kram Ulrica

 • Reply
  Browneyedgirl
  5 oktober, 2014 at 9:51 f m

  Härligt med en svamppromenad 🙂 Har tänkt ta mig ut till skogen många gånger, men inte blivit av. Är ju så gott med svamp.
  Kram och välkomna hem…..

 • Reply
  No34
  5 oktober, 2014 at 10:01 f m

  Visst är det härligt med ”vardagsfix” när man kommer hem. Det är ju trots allt ganska mysigt…
  Nu ska jag & lilla herr Larsson ta en långpromenad i skogen tillsammans, dock utan svampletning. har alldeles för dålig orientering för att hitta tillbaka hem igen, och någon skallgång vill jag inte att folk ska behöva ut på en skön söndag som denna…. 😉
  Ja, kika gärna in och lämna en kort kommentar för att bidra till cancerfonden hos mig….
  Kram Kate

 • Reply
  Bakom dörr nr. 11
  5 oktober, 2014 at 10:59 f m

  Borta bra men hemma bäst 🙂 Ni verkar ha haft en fantastisk resa.
  Så fint du skrev om din man i förra inlägget.
  Ha en fin söndag
  Kram Pia

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  5 oktober, 2014 at 11:02 f m

  Välkomna hem! Skönt att få gå lite i den svenska skogen och andas svensk luft. Men vilken energi du har vännen. Du har nog för stor dos av din medicin hi hi. Klart vi måste höras i veckan . Kram Helena

 • Reply
  designbyemmeuf
  5 oktober, 2014 at 9:03 e m

  Så snyggt och fina bilder!

  Kram /Amanda

Leave a Reply