Trött så trött…


Hej hej!
Jag bokade av mitt spinnpass i kväll….

 Jag är så trött sååå trött så jag tänker i stället sjunka ner under en filt

 framför brasan och ta hand om mig själv i form av att vila.
Spela julmusik och tända ljus…dricka te, läsa julmagasin och lägga mig tidigt.
Myyyysa och bara vara.

Plankan då?? Hur går det för er??

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag totalt glömde bort den under helgen.
I kväll ”glömmer” jag den också och kör 2 ggr i morgon i stället..;)
Ha en skön kväll och hoppas ni också tar hand om er!
Kram Katarina
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Pia Gustafsson
  28 oktober, 2014 at 7:50 e m

  Nääämen Katarina då!!! Ingen spinning och ingen planka, Vaaaaa????? gör som jag ät rosenrot. Det är faktiskt bra när man känner sig trött. Gör skillnad! Jag missunnar dig inte soffan såklart så mys på och ta nya tag i morgon. Vem kan motstå din sköna plats vid brasan? Kraaaam Pia

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  28 oktober, 2014 at 8:08 e m

  Åh så mysigt hemma hos dig! Vem vill inte sjunka ner där i soffhörnet. Och brasan, skulle så gärna ha en här hemma.
  Ha det gott vännen och hoppas du känner dig piggare i morgon. Jag har en trist huvudvärk som ligger och lurpassar.
  Kram Maria

 • Reply
  Catarina Alexandersson
  28 oktober, 2014 at 8:15 e m

  Hade jag haft det så mysigt som du har hemma så hade jag aldrig gått utanför dörren 😉
  Fast det är jobbigt att vara så trött, det är jag med nu 🙁 I med massor av vitaminer och se om det hjälper något, och sov lite extra när du kan.
  Hoppas du blir piggare imorgon och ha så mysigt framför brasan ikväll,
  kram Catta

 • Reply
  Sofi
  28 oktober, 2014 at 9:04 e m

  Hej vännen!

  Ibland måste man bara få vara och återhämta sig i form av vila. Hihi just nu gör jag precis samma sak som dig. Läser Hus o hem och Allt i hemmet som kom idag:) Skippade även kaffet ikväll så det blev te här med. Så mysigt vi har det!:)

  Fin kväll till dig vännen!

  Kram Sofi

 • Reply
  Lena
  28 oktober, 2014 at 9:20 e m

  Mysigt det lät med en soft kväll!

  Ooops, nu har ja glömt ett par dagar. Ska genast slänga mig på golvet!

  Kram Lena

 • Reply
  FJÄDERNEJLIKAN
  28 oktober, 2014 at 9:28 e m

  Ärligt så har plankan legat nere här också, då en förkylning kom ivägen. men får ta tag i detta igen imorgon. 🙂 Mysigt med julmagasin och lite ljus, här blir det också tidig läggning idag, med just ett julmagasin som kom i lådan igår. Kramizz Laila

 • Reply
  Annas skattkammare
  28 oktober, 2014 at 9:58 e m

  Ta hand om dig och vila så kommer energin åter ska du se.
  Kram Anna
  PS. Mysigt du har det!

 • Reply
  Channal
  28 oktober, 2014 at 10:38 e m

  Vilka roliga tidningar du har fått tag i! Älskar julen! Så stämningsfullt du har det hemma. Ha det gott! KRAM Anna

 • Reply
  Anna
  28 oktober, 2014 at 11:28 e m

  Hm just det jag…Plankan , ja men jag kör en nu då 🙂
  Kram Anna

 • Reply
  Maria
  29 oktober, 2014 at 7:04 f m

  Ibland måste man få göra det som känns bäst, utan att ha dåligt samvete 🙂
  Hoppas det blev en riktigt härlig mys-stund!
  Kram/Maria

 • Reply
  Renoveringshuset
  29 oktober, 2014 at 7:46 f m

  Härligt med brasa i detta väder! Här blåser man nästan bort… Vilken mysig helg ni verkar haft! Jag måste erkänna att jag aldrig varit på SPA, och det verkar som att jag missat något… 🙂 Att möblera om gjorde jag ofta när jag bodde hemma, min mamma kunde ibland komma in och säga ''godnatt'' till mina fötter, eftersom jag varit i möblerar-tagen den lilla stund hon varit iväg på något träningspass.. 😉

Leave a Reply