Fint ska´re va då man äter på viktväktarvis….;)

Hallå där!
Här blev det ett sent inlägg ikväll.
Kajsa och jag stack och övningskörde och sedan testade jag nytt recept….
Haha…lövbiff tog jag fram ur frysen…..trodde jag….
…det visade sig vara oxfilé så det blev en väldans fin viktväktarmat så här en vanlig tisdag..;)
Jag vill tacka er för fina hejarop, tips och synpunkter…
Jag har förstått att det här är ett ämne som ligger många varmt om hjärtat så jag tänker mig att 
jag på måndagar avlägger rapport så ni får veta hur det går…
Jag tänker mig också att jag ska dela med mig lite av alla de nya recept jag är sugen på att testa.
Så kan ni ju bara plocka bort kolhydrater om ni kör lchf eller lägga till mer fett eller så..
Något som också är självklart är ju det här med att röra på sig.
Jag kör mina 2 spinningpass varje vecka och har kommit till den punkten då jag längtar dit.
Nu är det dags att komma igång med några pass pw här hemma också.
Yoga och styrketräning ska petas in med.
Jag tänker mig att tillbringa 3 pass i veckan på Friskis och resten hemma.
 Något jag var i stort behov av är nya träningskläder så i London gick jag in på 
GAP och fyndade rea….häääärligt!
Fräscha träningskläder gör ju liksom så att man tränar ännu bättre.
I kväll ser jag Biggest Loser.
Jag är så imponerad av dem alla som är med där.
Tycker det är så starkt att gå all in och att blotta sig så i tv som de gör.
Nix hörni..
Nu kör vi så det ryker!
Kraaaaam Katarina
Ps. ni är flera som önskar fler bilder och tips från London… det kommer..;)
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  24 februari, 2015 at 11:00 e m

  Vilken lyxmiddag så här på en tisdag 😉 Snygga träningskläder. Kram Suss

 • Reply
  LantlivsAnette
  25 februari, 2015 at 8:04 f m

  Halloooo här har du en till som ska gå ner i vikt..jag kör all in på Lchf nu, och det är det bästa jag har gjort i mitt liv, jag har kört viktväktar förut och då var jag konstant hungrig eftersom kolhydrater är snabb energi, men man måste precis som du säger köra på det som funkar bäst för en själv, och jag har tappat 5 kilo nu på 5 veckor…men jag har mååånga kilon kvar, och jag ger mig inte, nu är jag taggad till tusen !! Jag bakar mitt egna bröd gör egen musli och gör matlådor så det slår härliga till 🙂 Kraaam Anette

 • Reply
  Channal
  25 februari, 2015 at 8:54 f m

  Heja dig som har kommit igång! Ska försöka jag med att börja träna! Lycka till med VV! Kram Anna

 • Reply
  No34
  25 februari, 2015 at 9:44 f m

  *Skratt*… Ja, varför inte lyxa till det med oxfilé en tisdag…. som sagt *all in*!!! Har själv kommit in i ett härligt flow med träningen nu, dock inte som jag önskar pga ryggen…! Ser fram mot måndagar!! Stora kramen från Kate

 • Reply
  Ulrica
  25 februari, 2015 at 8:40 e m

  Heja heja heja!!!
  Jag hänger på :). Jag har några kilo kvar som behövs bort. Tyvärr kan jag inte ändra min kost så mycket pga operationen, men jag MÅSTE röra på mig mycket mer så det blir min utmaning. Jag vill också komma till en tid när jag längtar efter att träna, och motionen kommer naturligt.

  Kör hårt, tjejen. Jag är med dig varje steg på vägen <3.
  Och när vi ses och fikar, så får vi planera så det passar plupparna!
  KRAM

Leave a Reply