Nej nu får det ta mig……vara nog!!

Japp nu är det nog!
Nu har jag gjort det!!

I julas blev jag lite arg o ledsen och skrev ut min vikt här i bloggen..

Det inlägget kan du läsa här.
Jag skulle komma i gång med träning och kost….
Det funkar så där….
Jag har gått UPP ett kilo till sen dess…
Jag har INTE byggt några muskler som väger utan helt enkelt 
ätit alldeles för mycket fel.
Jag har funderat mycket kring det här med kost…
Jag vet ju att man tappar mycket i vikt snabbt med LCHF tex…
4 kilo på ett par veckor är rätt vanligt eftersom man ju tömmer kroppen på vattenreserver.
Jag är helt övertygad om att den kosten dessutom är toppenbra på alla sätt…
…utom för mig!

Jag VET att jag inte klarar ett liv utan pasta och bröd…

Därför VET jag att Viktväktarna är det som passar mig.
Tallriksmodellen helt enkelt…
Man får äta ALLT….precis vad man vill får man äta..
…bara inte samtidigt eller varje dag.
Jag har ju varit med i viktväktarna på nätet förut så jag vet att det funkar för mig…
Inga möten och inga tider att passa…det passar mig bra.

Jag VET ju hur jag ska äta så därför hade jag inte tänkt gå med där någon mer gång..

Man kan ju göra dessa scheman själv egentligen…
…men varför gör man inte det då??
Så kom det sånt bra erbjudande på mailen..
..gratis medlemsskap och halva priset på 3 månader…
…jag hade tänkt starta på fredag. 
Tycker det är en bra invägningsdag…
Har man ätit lite extra på helgen hinner ju det försvinna till fredagen..
..så kom jag på att det spelar ju ingen roll alls vilken dag man väger sig.
Bara man gör det samma dag.
Ja jag mäter också…fast mätandet gör jag bara en gång i månaden.

Så JAPP NU ÄR DET GJORT!!

I går startade jag!
I går fyllde jag i mina första siffror….
Så vill du hänga på så passa på nu!
Här hittar du erbjudandet.
Jag är bara med online.
Det är ju ingen idé att vänta…för det kommer ju igen bättre dag än just nu!
Nu kickstartar jag i 3 månader och sen börjar förhoppningsvis resten av mitt liv!
(jag är tyvärr inte sponsrad utan bara peppar och tipsar)

Som ni vet har jag ju en klänning jag måste komma i i maj..;)

Så nu kommer det säkert bli en del snack om pluppar hit och dit…
pluppar kallar jag pointsen för…
Tycker det är så krångligt att säga points….eller propoints…
PLUPPAR går snabbt och lätt…så låter det mycket roligare med…

Å pannacotta…japp den kan jag fortsätta äta…..någon gång ibland..;)

Ha en lysande dag!
Kram Katarina
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  24 februari, 2015 at 9:52 f m

  Jag vet precis hur det är, man kommer igång
  och så händer det något, tex att man blir sjuk och
  så kommer man av sig. När jag är ledig tänker jag
  att idag ska jag träna, men så går dagen och jag har
  visserligen gjort en massa annat men inte det!
  Jag har också varit med i Viktväktarna, det är det jag
  också tror på mest. Fick samma erbjudande på mejlen
  men raderade, får nog återskapa det. (kom inte in via
  din länk). Så jag hänger på…..heja oss
  Kramar/AM

 • Reply
  Anonym
  24 februari, 2015 at 10:46 f m

  Hej fina du! Hoppas du har ”landat” efter London. Så å duktigt att gå med i Vikt väktarna. Men det brukar ju räcka att man är bortbjuden så blir det ”förstört”. Det kommer säkert gå jättebra. Här har vi börjat denna vecka och ska försöka oss på 5:2. Jag vann ju den fina boken hos Vitaestilo. Vi gör ett försök så får vi se.har aldrig gjort sånt förr. Ha en bra dag. Kram Inger

 • Reply
  Home2tiny
  24 februari, 2015 at 10:58 f m

  Heja dig vännen, det här kommer du fixar galant. För mig är det precis tvärtom, rasat i vikt och försöker nu äta upp mig, ja jisses vilka bekymmer vi har, ha, ha…..Men man måste trivas med sig själv, det är fruktansvärt viktigt för sitt välmående…. Kan vi inte höras en dag på telefon, tror vi ha en del att prata om, blink, blink….Jag skrotar bara omkring hemma så sms:a eller hör av dig när du har tid o möjlighet.. Största kramen vännen. Tina

 • Reply
  Anonym
  24 februari, 2015 at 11:06 f m

  Hej underbara du!
  Det gör du rätt i med Viktväktarna det e kanon. På mitt jobb var vi 17 st som gick med förra året i mars och vi var duktiga kan du tro, jag själv ville gå ner en 5-6 kilo till trivsevikten men gick ner uppe mot 9 och har hållt det ända sedan dess och nu äter jag vad som helst men kör med danskt rågbröd och lättyougert i veckan till frukost men helgerna blir det som vanligt men jag skall lägga till en sak jag bor 5 km från mitt arbete och cyklar året runt i ur och skur men sen mars i fjol har jag promenerat hem med min cykel 5 dagar i veckan så det gör sitt till för jag håller det än perfekt. Så kör du med viktväktarna men försök promenera raskt en ½ tmme om dagen ska du se hur bra det är och för att inte tala om vilka goda recept viktväktarna har så jag håller tummarna för dig kör på bara. Ha en fortsatt bra dag.

 • Reply
  Catta
  24 februari, 2015 at 11:49 f m

  Skickar massor med pepp och en kick i baken, det här fixar du!! Som sagt, du är fab som du är i mina ögon men trivs du inte så ska du självklart göra något åt det och jag hejar på dig!

  Men du, London alltså.. suck. SÅÅÅÅ härliga bilder!! Vill dit igen, så mycket mer jag vill se. Har gjort de mest turistiga grejerna men skulle vilja känna lite mer på ”livet” i London. När vi var där med jobbet passade vi även på att ta tåget till Universitetsstaden Cambridge, och det är att rekommendera kan jag tala om, om ni åker igen nån gång. Som att komma till Harry Potters värld! Där kan man ”go punting” och få sig en guidad tur på bästa sätt 🙂

  Kram och lycka till nu snygging!
  Catta

 • Reply
  Anonym
  24 februari, 2015 at 12:11 e m

  Hej!
  Tack ör en fin blogg! Får gratulera till ett vackert hem !
  Vill också önska dig Lycka till med viktresan Att det ständigt ska var en kamp med godsakerna och vågen.
  Undrar om du vill tipsa mig ytterligare om London.?
  Vi åker om knappt två veckor med fyra övernattningar.
  Hur la ni upp dagarna? Hur tog ni er runt? vad bör man se och vad kan man hoppa över. Bra matsällen och shopping. Ex affären där ni köpte klänningar. Vad är prisvärt? Det finns mycket att se och det kostar en slant.
  Ha en bra dag och tack på förhand
  Hälsningar Karin

 • Reply
  vitthusmedrosaknutar.blogspot.se
  24 februari, 2015 at 12:24 e m

  Viktväktarna är det som fungerar. Har själv gått ner 20 kg på det och är supernöjd. Viktväktarna varje vecka- heja oss.
  Kram Susanne

 • Reply
  Ekenäsliv
  24 februari, 2015 at 1:22 e m

  Heeeeeeeej söting!
  Vet du vad jag tänker…. He he, jag är grym vet du. Om det är ngt jag är bra på så är det att få ngn ANNAN att nå sitt mål.
  Som du vet behöver inte jag gå ner i vikt, men min man har lite där på magen som inte är så smäckert;-)
  Men han har ju bästa coachen. Men en ganska grym ibland med;-) Fast ibland är det ju just det som behövs med. O jag lagar mat som jag vet är bra o nyttig. För det är mest jag som lagar mat här hemma, av förklarliga skäl just nu iaf.
  Men sen behöver jag den där nyttiga maten då min mage mår bäst av den, så det blir lite win-win om man säger så.
  Ex. igår skulle vi ha falukorv, inte det roligaste men funkar ju som vardagsmat.
  Gjorde potatismos till lilla loppan, vi hade inte så mycket potatis hemma. O så gjorde jag en bönsallad till oss, med gurka, paprika, melon, tomat och en dressing på koriander, citron, olja, vitlök, chili, salt o peppar. Så gott!!

  Men så handlar allt om vad man själv vill och vad man bestämmer sig för. Jag älskar med nybakt surdegsbröd ex, gah så gott det är och sån himla tur att det finns de som gillar att baka (för nä, det tyyyyyar jag bara inte stå o baka, ha ha ha) Pasta äter jag mest glutenfri, mest pga av min mage. Men jag kan äta vanlig ibland med 🙂
  Men du, jag vet att du kan. Sätt delmål, och inte ett jättemål. Utan ta en liten bit i taget annars känns det övermäktigt.
  Sen är jag faktiskt ganska övertygad om att kroppen mår inte alls bra av att äta så mycket fett som LCHF innehåller.
  Det kan ju i längden inte vara bra för hjärta och kärl… Nä allsidig kost och mycket frukt och grönt, det tror jag på 🙂
  O va tusan, man måste ju äta det som är gott. Hur tråkigt blir inte livet annars?
  Ja, då skulle man ju kunna käka lite alger eller nått ha ha ha ha ha ha ha..
  Så jag ska peppa dig!!!
  För du kan det vet jag och du är fin, glöm aldrig det!!!!

  Så fina bilder från parken i London!!! Våfflor med nutella…. Hon måtte vara tokig tösen, ha h ah ahahhahaha 🙂
  Tur man är olika 🙂

  Ha en tipptopp tisdag nu vännen!
  Kraaaaam Anna

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  24 februari, 2015 at 1:29 e m

  Jag behöver en spark i baken, tack för att du delar med dig. Jag behöver först och främst ner 5 kg, det är liksom steg ett. Men jag har så himla svårt att äta mindre portioner och låta bli allt det söta. Måste ta mig i kragen.
  All lycka till. Heja heja
  Kram Maria

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  24 februari, 2015 at 1:54 e m

  Heja heja heja! Stort lycka till! Men kom ihåg att maten är inte allt, man måste röra på sig också…
  Kram Helén

 • Reply
  Välkommen Hem!
  24 februari, 2015 at 2:50 e m

  Toppenbra gjort av dig!! Ja, det är bara att ta tag i det (om man inte trivs, för personligen tycker jag att du är jättefin som du är, så för MIN skull behöver du INTE göra något åt din vikt, darling! 😉
  Själv har jag tagit tag i mitt tränande och står och står och går och går på den där jä***¨¨¨¨a¨ crosstrainern där hemma och NU äntligen börjar jag att se resultat! Musklerna på armarna har vuxit lite och känns ”stabila” och mina ridbyxlår har nog minskat något för jeansen vill åka ner en aning bak i rumpan… Ja, ja, huvudsaken är att det går åt rätt håll och att man mår bra.
  Nej, nu ska jag sluta o babbla och återgå till mitt här.
  Puss o lycka till!
  Judita

 • Reply
  Frida - Vita Villan
  24 februari, 2015 at 3:37 e m

  Bra där! Det gäller ju att ta tag i det och bestämma sig! Kämpa på nu så når du snart ditt mål!

 • Reply
  Anonym
  24 februari, 2015 at 3:56 e m

  Kan bara säga att viktväktarna är kanon…. Är själv onlinemedlem och har gått ner 14kg sedan oktober 2014…
  kan äta allt utan att man förstör något.
  Lycka till

 • Reply
  Sallys hus
  24 februari, 2015 at 4:00 e m

  Hallå Karin!
  Jag kommer med ett inlägg till i morgon eller på torsdag där jag ska ge en massa tips och skriva hur vi gjorde…
  Lovar att ta med det du just nu undrar.
  Om du undrar något mer efter det inlägget så skriv igen så lovar jag att jag svarar på direkten..;)
  Kram katarina

 • Reply
  No34
  24 februari, 2015 at 5:33 e m

  Vikt-hissen den kan tydligen fara upp och ner helt okontrollerat… Den kan skena både upp och ner, mest upp.. Fast jag ska inte klaga, jag har inga större problem. Men jag gillar att äta sunt, och gillar träning och det är ju en bra kombo!! Lycka till vännen med ditt ”nya liv”, för det är väl så det är. Man kan ju inte banta hela sitt liv, man måste väl helt enkelt lära sig leva på ett rätt sätt!
  Stora kramen från Kate

 • Reply
  Sofi
  24 februari, 2015 at 5:48 e m

  Hej söta!

  Heja dig! Det här kommer du att fixa!
  Har lite svårt för Lchf, 5.2 och allt vad det heter. Känns inte hundra för mig och har inte känt behovet av att testa dem. Viktväktarna däremot känns hälsosamt och bra! Jag har varit med två gånger och tycker det fungerar toppenbra. Jag är ju tävlingsmänniska också så det här med att räkna points är verkligen min grej;) Det blir liksom en sport att räkna points varje dag:) Det bästa är ju ändå att man får äta allt, med måtta såklart.
  Jag ska peppa dig! Sen när bebis tittat ut ska jag också gå med i viktväktarna men till dess äter jag upp mig:) Stoppar i mig allt jag är sugen på och bryr mig inte ett dugg om att jag är en tjockis just nu, hör ju liksom till:)

  Ska vi ses på Våghustorget vid ingången till vågengallerian vid 12.15 på fredag?
  Ska bli så kul att ses!

  Stor kram

 • Reply
  Anonym
  24 februari, 2015 at 5:58 e m

  Hej jag tror ibland att man glömmer bort vinet, hur mycket kalorier det innehåller. Jag följer några stycken bloggar och upplever nog att det pimplas mycket vin, bestämm dig för att bara dricka en dag i veckan ska du se att det blir resultat.

 • Reply
  Carola roomofkarma
  24 februari, 2015 at 6:19 e m

  Det är jobbigt det här med vikten. Jag tappade ofrivilligt flera kilon över våren och sommaren. Men nu i höst så har jag lagt på mig 4-5 kilon igen. Det är dessa tider då det blir mycket mys inomhus. Vad skall man annars göra så här års när det är mörkt och tråkigt. Jag skall också ta tag i det här med mina kilon. Våren är ju snart här. Men jag vet inte hur jag skall göra. Det skall bli kul att följa din resa! Kanske hoppar jag på samma tåg? Lycka till!
  Kram Carola

 • Reply
  Pia Gustafsson
  24 februari, 2015 at 8:18 e m

  Du är så duktig och klok i ditt val av viktnedgång. Roligt att du bjuder på dig själv och din resa neråt. Jag är glad över att jag lyckats gå ner trots att jag älskar mackor, pasta, potatis och ris. Jag mår väldigt bra nu utan, men kan äta fullkornsvarianter någon gång i bland eller göra egen pasta av ägg och ost eller pannkakor av ägg och fiberhusk. Jag hoppas du kommer att nå ditt mål även om jag inte alls tycker du behöver gå ned. Sånt vet man bäst själv, jag vill också ner några kilo till men det är svårast med de sista 5. Jag får väl klättra lite mer på väggarna, äta mindre och hoppas. Det svåraste är att inte sippa på det där vinglaset 🙂 Kraaam Pia.

 • Reply
  Sallys hus
  24 februari, 2015 at 9:01 e m

  Hallå där!
  Du har en bra synpunkt där..
  Nu känner inte jag att vinet är någon stor bov för mig. Jag dricker bara ett par glas vin på helgen med några få undantag…och det sparar jag ”pluppar” till..
  En blogghemlighet är ju att man ofta fotar på helgen och lägger ut bilderna i veckorna… ett glas vin framför brasan SER ju mysigt ut men det innebär ju inte att man kanske dricker det precis just då….;)
  Sen blir det alltid mer vin på semestrar…
  Kram

 • Reply
  Renoveringshuset
  25 februari, 2015 at 6:52 f m

  Lycka till!! Det ska bli roligt att följa din resa!

 • Reply
  Razzy
  25 februari, 2015 at 5:50 e m

  Hej.. Jag hittade in hit från Home2Tiny. Jag har precis också börjat med VV så här kommer massor av pepp till dig och Lycka till 🙂 Kram Eva

 • Reply
  Sallys hus
  26 februari, 2015 at 7:18 e m

  Tack snälla du!
  Kram

Leave a Reply