Så dumt att jag himlar med ögonen…

Heeeeeeej!
Jag har gjort något riktigt dumt!!

Tröttehund i morse..;)
Men det var inte att väcka henne som var det dumma…
Nej för…

..jag har verkligen gjort det där som jag egentligen tycker är helt idiotiskt…
När jag hade butik himlade jag med ögonen i smyg åt alla dessa människor som kom in och sa..
-Nej jag kan inte handla för jag ska ju gå ner i vikt…
-Jo men visst sitter den lite tajt men jag tar den ändå för jag ska ju gå ner i vikt….
(de kunderna såg likadana ut och sa samma sak år efter år..;)
Alla dessa storleksfixerade människor….
Det är bara viktigt vad som står där bak i nacken…
Fy så jobbigt tänker jag och hu vad de lurar sig själva.
Själv har jag aldrig varit fixerad vid storlekar..
Man lurar ju bara sig själv.
Olika märken är olika stora… så är det bara!
Joy tex….Stora i storleken…Bondelid likaså….
Alltså om man jämför med andra märken….
Så skit i om det står s eller xl…
..en indikation absolut men rata inte ett plagg bara för att du måste gå upp en storlek..
Jag har alltid tyckt att om man nu går ner så mycket att man inte kan ha sina kläder längre..
.jamen då är det väl ett ganska angenämt problem!!
(Om man nu inte är underviktig förstås)
Nu är det ju så att jag verkligen SKA gå ner de här 8 som smugit sig på under ett år…
Fniss….
Å jag VET ju hur jag är skapt.
En storlek upptill och nästan 2 större nertill…
Därför måste jag ju ta till för att rumpan ska få plats då jag köper klänningar.
MEN det går inte med HUR stor som helst…
Då skulle jag ju behöva ett par extratuttar..;)

När Tina tipsade om en massa reor i det HÄR inlägget dog jag en smula och bara kände att den där..

DEN klänningen är ju den jag svävar fram i där i Toscana..
DEN är ju JAG…
Problem!!!
Den fanns i strl 38 och 42.
42 skulle jag absolut behöva om rumpan nu, men inte upptill…
NÄR inte OM utan NÄR jag gått ner de där 8 då blir den stor
runt rumpan och då blir den TOKSTOR upptill i 42… 40 hade varit perfekt…
Så JAPP jag gjorde det!

Jag klickade hem en FÖR LITEN klänning…
..å det känns bra!!!

Så nu hänger den där….den fina 38:an och hänger till sig lite..;)
Jo då.. den går på…den är superstretchig…
…och den är faktiskt lagom upptill redan nu men toktajt nertill…
Så den får hänga där och vänta tills jag blivit mindre…
För nu har ju jag gjort det där som man inte ska..
Så nu HIMLAR jag med ögonen åt mig själv...
Så skrattar jag lite åt mig själv å tänker att OM jag inte går ner de där 8..
Ja då kan det ju med några snabba klipp bli ett jäkligt snyggt linne….haha….
Fast å andra sidan får det bli min målbild och jag suddar ut det där OM och skriver NÄR...
För jag har ju bestämt mig!!

Är ni också så här rysligt knäppa??

Säg till i så fall så ska jag himla lite med ögonen åt er med..;)
Så nu sätter vi fart va??
Spinning ikväll…
Kraaaaaam Katarina
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Catta
  4 februari, 2015 at 10:31 f m

  Hahaha, du är ju för härlig! Och klääningen heeelt fantastisk! Önskar dig lycka till med kilona, inte för att du enligt mig behöver det, utan mest för att klänningen ska sitta precis så bra som du tänkt. Nu när du ändå gick på en 38:a menar jag 🙂 Bra val ändå, och billiga än om du skulle köpt dig ett par extratuttar till 42:an 😉

  Jag har inte ofta problem eller är knäpp över vad det står i nacken, jag har alltid minsta storleken.. Kan bli förbannad däremot på att Lindex byxor i strl 34 är som en 36-38, och det är ju minsta strl så jag kan inte gå ner en extra precis.. suck. Och Lindex är en de två klädbutiker vi har här i Torslanda (om man nu vill handla nära), dessutom tycker jag Lindex kan ha en hel del fint. Inte till mig bara..
  Önskar jag vore en gnutta fylligare, stackars J får änna skavsår i halmen haha 😉

  Kram och ha en lovely onsdag härliga du!
  Catta

 • Reply
  Anonym
  4 februari, 2015 at 11:12 f m

  Men du är ju för härlig! Mera sånt åt folket! 🙂 Ha en underbar dag fina du! Kram Mickan

 • Reply
  Anonym
  4 februari, 2015 at 11:23 f m

  Hej fina du ! Du är ju bara bäst. Alltid träffar du mitt i prick? Det är ju precis så vi är, vi kvinnor. Vilken underbar Toscana klänning. Passar precis där. Jag tycker ju inte du ser stor ut över baken, men det känner man ju bäst själv. Personalen tycker jag att riktigt snabba promenader där man ”vickar” lite när man går, tar bäst på rumpan. Ha en härlig dag. Kram Inger

 • Reply
  Anonym
  4 februari, 2015 at 11:24 f m

  Ha ha personligen skall det vara

 • Reply
  Sallys hus
  4 februari, 2015 at 11:25 f m

  Haha..jamen då är det ju det jag måste göra alltså..gå ut o vicka på rumpan…;)
  Å joo den behöver allt bli lite mindre…;) Kommer inte i halva garderoben…
  Tack söta du och ha en bra dag..;)
  Kram

 • Reply
  Sallys hus
  4 februari, 2015 at 11:25 f m

  Jag förstod det..;)

 • Reply
  Anonym
  4 februari, 2015 at 11:25 f m

  Ha ha. Personligen skall det vara.

 • Reply
  Sallys hus
  4 februari, 2015 at 11:26 f m

  Haha..ja mer för små kläder åt folket…..haaha..
  Tack goa du!
  Kram Katarina

 • Reply
  Annika Hörnhuset
  4 februari, 2015 at 11:36 f m

  Vi kan byta rumpor du och jag, vi har likadana problem men tvärtom, hi hi =)
  Kram Annika

 • Reply
  Ekenäsliv
  4 februari, 2015 at 11:44 f m

  Ha ha ha jag döööööör! du är ju bara för underbar!!!
  Ingen idé att jag skriver att du är fin som du är i MINA ögon, för du tror mig ändå inte;-))
  MEN, jag veeeeet vad du menar och du ska göra det för DIN skull, ingen annans.
  O nått av de där kilona kan jag ta hand om, gärna i ansiktet, då jag ser såååå insjunken ut.. PhuQ
  Men imorgon ska jag gå på ansiktsbehandling (fick det när jag fyllde år i somras, så det är väl dax att lösa in det nu va;-)) och efter så beställde jag makeup rådgivning.. För hur lite jag än vill erkänna det så händer det något med nästan allt när man passerar 40… Jag har alltid gillat att sminka mig, men helt plötsligt tycker jag att allt mest ser hååårt ut på mig. Så jag vill ha hjälp, det ska vara snyggt och sofistikerat. Jag vill inte se hårt make:ad ut och hoppas på att jag ser yngre ut, för resultatet blir ju istället precis tvärtom, ha ha ha..
  Så ja, vi har alla våra ”hangups”.
  Men glöm aldrig att du har ett hjärta av GULD och du sprider glädje VARJE dag!
  Kraaaaaaaaam Anna

 • Reply
  Ekenäsliv
  4 februari, 2015 at 11:46 f m

  Vi gjorde det igen… Skrev samtidigt <3
  Du gör mig verkligen glad ska du veta:)

 • Reply
  Anonym
  4 februari, 2015 at 11:47 f m

  HA ha… Katta, du är för underbar!!! Man blir så himla glad av det du skriver! Står och ler lite…. 🙂
  Du är så fin som du är!!! Allt klär en positiv och sprudlande person som du!!

  Kram Ulrika

 • Reply
  Sallys hus
  4 februari, 2015 at 11:50 f m

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  4 februari, 2015 at 2:13 e m

  Haha, det där känner jag igen. Just nu har jag för många plagg som hänger i garderoben för att jag inte har samma storlek som när jag köpte de. Och jag SKA också gå ner men jag känner mig tyvärr inte lika säker som du, har ju varit här förr…. Men kanske ska jag köpa mig en klänning som är en storlek för liten 🙂 Kram Suss

 • Reply
  kustnära
  4 februari, 2015 at 5:21 e m

  Ja, himla på du bara med dina ögon för det behövs…ha,ha! Du ska veta att igår kväll satt jag o kollade på en ny Fjällrävenjacka och när jag läste om storlekarna svartnade det nästan för mina ögon. Storlek 42 är en XL och 44 en XXL i deras dammärkning. Alltså hallå, hallå hur går det till?!? Hur kul är det att vara en ”nordsvensk” och har breda axlar och ska trycka in dem i en vinterjacka. Sen ska man ju ha plats för en tjocktröja därunder också…suck och ögonrull…
  Glädjande är då att få läsa dina underbara rader idag så man får känna att man inte är ensam i denna klädes djungel med storlekar som inte är som förr. Men måste bara avsluta med att du har i alla fall köpt en skitsnygg klänning som väntar på virvlarna i Toscana med dig. Det enda som virvlar här är snö, snö, snö och åter snö….

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  4 februari, 2015 at 5:31 e m

  Hihi, härligt du skriver. Njae jag vågar nog inte köpa försmå kläder ännu, har inte kommit igång med att äta mindre ännu, och då får det vara som det är:)
  Kram Maria

 • Reply
  The Place To Be
  4 februari, 2015 at 7:03 e m

  Haha skrattar här. Näe vaddå – känner inte alls igen mig hehe! Jag har tom köpt en för liten klänning med flit som jag skulle ha som morot att gå ner…. Fniss fniss. Gick det bra nope!

  MEN jag är helt säker på att du kommer att lyckas. Klänningen är supersnygg och kommer sitta som en smäck!
  Kram och kör hårt!
  Malin

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  4 februari, 2015 at 7:59 e m

  Så gör jag ofta, tar en storlek mindre för
  då måste jag skärpa mig. Klänningen är
  jättefin och jag tror du har den till Toscana.
  Kramar/AM

 • Reply
  Lena - gott för själen
  4 februari, 2015 at 10:12 e m

  Hahaha, du är för skön! Klänningen var ju toksnygg, så jag förstår att du var tvungen att slå till. Bra målbild!

  Kram Lena

Leave a Reply