Hitta motivationen…..

Innehåller affilatlänkar till Bangerhead
 Ibland tryter ju motivationen…
Ibland bara en liten smula och ibland rejält…
Just nu känner jag mig inte motiverad till nåt…
Jag har svårt att komma i gång med regelbunden träning….
…min viktväktarapp har jag inte öppnat på flera veckor och jag har svårt
att hålla mig borta från allt det där jag inte ska äta…mer än på helgen…
Jag känner mig trött och lite less på det mesta..
…lite som en vissen kanin…..
Jag behöver ju sova mer…jag vet ju det….
Det är ju i sömnen vi hittar nyckeln till väldigt mycket…
Det är liksom med den man måste starta…
Om man inte känner sig pigg och utvilad är det ju svårt att känna sig motiverad….
Inspirerad däremot känner jag mig…
På hösten får jag alltid en massa inspiration till både det ena och det fjärde…
..projekten hemma avlöser ofta varandra och allt annat får stryka på foten…
 
Nu behöver jag bli inspirerad så att jag kan motivera mig själv till att
ta hand om mig lite bättre…
Lite lägligt så kom det hem en låda ”gott o blandat” från Bangerhead förra veckan…
Där i finns både hårinpackning, min favorittvål och älsklingsdoftjus
å en massa annat spännande man kan behöva för att fräscha till ett
snart 46-årigt ansikte…
Rea på all hud och hårvård HÄR just nu btw..;)
 
Jag ska nog börja i den änden…
…att ta hand om mig själv…
Tursamt nog så är både ett frisörbesök och nagelfix inbokat den här veckan..
Ikväll tror jag minsann att jag bäddar ner mig tidigt med en kopp te, ett avsnitt av 
”Vår tid är nu” (den serien får ni inte missa, SÅ BRA!!)
så ska jag beställa en massa pussar av min man…man kan göra det då man
behöver tagga till sig lite…;)
Hur gör ni för att bli motiverade att ta tag i er själva?
Jag vet att det bara är att tvinga sig att sätta fart…
Men ibland går ju inte ens det…
 
Hopas ni får en mysig kväll!
Kram Katarina
badrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Agnetha
  15 oktober, 2018 at 7:33 e m

  Ibland tror jag man ställer för höga krav på sig själv och då orkar man inte. Istället för att hela tiden försöka gå ner i vikt så kanske man ska börja acceptera hur man ser ut. Livet sätter sina spår. Jag har fött 3 barn som nu är 2, 4 och 8 år, Vi jobbar båda två och då har jag inte den tid att lägga på träning som jag gjorde förr. Känner mig mycket lugnare nu när jag kommit till den insikten, att jag duger som jag är. Det är faktiskt lättare nu att äta bra mat, man får inte dåligt samvete för att man äter "fel" på "fel" dag. Jag tränar 2-3 ggr i veckan här hemma vilket också gör att träningen blir av, ibland bara några övningar ibland ett litet länge pass. Ställ inte så höga krav på dig själv, du verkar ha så mycket annat du tycker är roligt än träning. Några promenader i veckan räcker långt. Själv så har jag nu unnat mig något jag så länge längtat efter, på fredag hämtar vi hem en efterlängtad hundvalp.

 • Reply
  Ekenäsliv
  15 oktober, 2018 at 11:24 e m

  Hej älsklingshjärtat <3
  Lovar att jag inte ska bomba alla inlägg nu ikväll för jag är på väg i säng 😉
  Men jag kan inte läsa detta och bara stänga ner utan reaktion.
  Jag tror faktiskt att ibland är det kroppen som säger till oss att bara vara. Kanske är det just det du behöver just nu?
  Sen vet vi ju både du och jag att när man väl gjort det där träningspasset så mår man sååå mycket bättre. Vad tycker du är riktigt roligt när det kommer till träning? Vilket är det roligaste passet du vet? Går ni tillsammans du o Mattias?
  För ibland behöver man nån som peppar och pushar en lite med. När det känns segt, trögt och förbaskat långsamt.
  Ju mer du älskar träningen och hittar din grej där, ju mindre tror jag att du kommer tänka på vad du äter.
  Du vet ju vilka våndor jag gått igenom med kosten… men då får vi inte glömma det som sinnet behöver. För det är 10 gånger värre att låta bli eller må dåligt, än att äta något som man njuter till fullo av.
  Jag önskar att jag bodde nära nära, för då hade jag dragit med dig på en hel rad massa galna pass.
  Du skulle sett mig i lördags på zumban och afron – jag lovar att det leendet jag hade kunde inte tas miste på. Det gav mig sån otrolig endorfinkick 🙂

  Du är så otrolig och fantastisk på alla sätt och vis. Alltid sprudlande och energirik. Alltid med så mycket värme och kärlek.
  Bestäm dig för att just nu behöver du lugn och ro. Vila. Stillhet.
  På måndag är det en ny vecka och då bokar du ett pass som du verkligen ser fram emot. Och ge dig själv en belöning. Tala om för dig själv hur bra du är.
  För mig är du perfekt precis som du är.

  En hel massa kärlek och massa kramar <3 <3 <3

 • Reply
  AnnaMaria
  16 oktober, 2018 at 8:14 f m

  Du är absolut inte ensam i dina tankar….här är en till, mest blir jag arg på mig själv för att jag inte orkar hänga i, jag vet ju att jag kan, sen blir jag arg på mig själv för att jag inte kan acceptera att jag är som jag är just nu, dvs omotiverad. Jag har verkligen tiden att träna, men jag VILL INTE, och då går det ju definitivt inte….startar den ena dieten efter den andra, men ger upp efter en tid. Önskar jag bara kunde koppla bort alla dieter och leva här och nu och njuta av det liv jag faktiskt har :-/ kram/ Annamaria

 • Reply
  Maria Hultqvist
  16 oktober, 2018 at 4:43 e m

  Så skönt att höra / läsa att även DU känner så ibland!Har följt din blogg i många år nu och ibland har jag ärligt talat undrat var det är för "fel" på dig? Hur orkar du var så pigg och så otroligt glad hela tiden? Det är väl snarare mig det är något fel på kanske…
  Min tanke är i alla fall att även en duracellkanin behöver byta batterier ibland. Vila och ta det lite lugnt mellan varven. Det behöver vi alla ibland! 🙂

Leave a Reply