”Vår ålder är ett tal som visar hur länge vi har upplevt!”

Vi skulle ju prata vidare om det här med att bli gammal…
…ni vet det där som jag började yra om i det HÄR inlägget 
När blir man det? och hur känns det?
Blir man förresten gammal?
 
Jag är inte så säker på det….det är nog lite olika med den saken…
Skalet av oss åldras ju förstås… 
Vi blir rynkiga med åren och kanske får vi ont lite här och där i våra kroppar…
Men där inuti…. det är ju där inuti jag menar…
 
Jag tror inte att jag någonsin kommer känna mig gammal där inuti…
Ni var flera som lämnade både klokskaper och hysteriskt roliga kommentarer….
som Malin 46 år som inte kan låta bli att stampa på vattenpölar som fått en hinna av is….
Eller Mia 48…snart 49…som gillar E-type och åker på ”X-ning”
Hmmm….fast där kände jag mig plötsligt en smula gammal…för jag har ingen aning om vad X-ning är??
;o)
Alla är vi i alla fall rörande överens om att precis som Anna-K säger….
Man gillar sama saker som då man var yngre och känner sig lika-samma i sinnet…
Å precis som NIlla skriver så känner jag med…
”Desto äldre jag blir, desto yngre känner jag mig och desto mer trivs jag precis i den ålder jag är!”
”rynkorna vi får visar bara att vi levt! Vi har älskat, vi har gråtit, vi har levt och det ska få synas!”
 
💕
Ju äldre jag blir desto bättre självkänsla får jag…
Man bryr sig inte så mycket om vad andra säger och tycker som man gjorde förr…
Man har liksom slutat försöka passa in överallt…
😍
Så har vi Björg som berättar om sin farmor…
Det var så himla fint….
💕
Då hennes farmor var 89 sa hon:
”Inom mig finns alla åldrar, jag är 5,18, 35, 50, 68 och 89…..och alla åldrar däremellan…
Alla mina upplevelser är den del av mig!
Vår ålder är ett tal som visar hur länge vi har upplevt! ”
 Å ser ni!!
Om en man på 48 har dagisstrumpor och sitter på det där sättet med fötterna…
Då är han ju inte gammal heller……
Det förstår ju vem som helst!!!
 
Kram och ha en fin kväll!
Här städas det som sagt…;)
Kraaaaam Katarina
livet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Ingela
  24 oktober, 2019 at 5:47 e m

  Hej finis!
  Åldern är ingen siffra för mig jag har alltid sagt förr att när jag bli gammal ska jag göra det som jag vill. Tänk att vad ska andra tycka om mitt sätt att vara. Men så kan jag inte tänka idag jag gör vad jag vill struntar i vad andra tycker. När man börjar tänka på att man inte kan göra saker för att man blir äldre så säger jag bara gör det stanna inte upp. Om det inte går försök igen. Känner mig inte gammal fast jag gått i pension i år. Kan fortfarande göra mycket knasiga saker men det bjuder jag på. Lev och njut det kan ta slut fort.
  Kramis

  • Reply
   Sallys hus
   25 oktober, 2019 at 11:24 f m

   Låter härligt och du låter ungefär som jag föreställer mig att jag kommer vara när det är min tur att få bli hemmafru på heltid…;)Stor kram och ha en underbar helg!

 • Reply
  Villa Ryttarängen
  24 oktober, 2019 at 6:56 e m

  Jag fattar ju inte att jag är så gammal som jag är. Jag är barnslig, tokig och sprallig och det kanske man inte ska vara i min ålder. Fast det struntar jag i faktiskt. Jag diggar härlig modern musik, klär mig i vad jag vill och tänker att jag typ är 20 ibland, 40 då och då men ändå så mycket erfarenhet som jag har när man snart är 60. Visst ser jag mina rynkor och tänker att shit vad jobbigt men det är jag. Härligt inlägg.. Kraaaam Pia

 • Reply
  Mia
  25 oktober, 2019 at 6:11 f m

  Ååå söta Du 🥰
  Du är så härlig 😀 det är så mkt som stämmer om det du skriver om att åldras…ålder är bara en siffra 😉, tror inte heller jag kommer bli "gammal" …

  Å du…x-ning är ju egentligen kryssning med båt 😂😂😂 man kan äta o dricka gott o digga till nåt bra band/artist natten lång (om man vill…ooops där blev jag nog plötsligt gammal 🤔😁), men det kanske var för att E-type var ett sånt fruktansvärt sömnpiller…😎

  Fredagskramen på Dig 🤗 från Mia i Avesta

 • Reply
  Malin
  25 oktober, 2019 at 8:28 f m

  Du skriver så bra om det där om att åldras.

  Jag visste inte heller vad ×..ning var för något,tack Mia från Avesta för förklaringen!

  Visst kan man känna att man inte hänger med i allt, men jag känner till saker som inte mina 18 åringar gör också, så det så.😉

  • Reply
   Sallys hus
   25 oktober, 2019 at 11:25 f m

   Hahaa…ja så sant så sant….och handen på hjärtat….vem 1000-an skulle vilja vara 18 igen… inte jag i alla fall….;)Kraaaam o ha en fin helg!

 • Reply
  Nilla
  25 oktober, 2019 at 11:37 f m

  Underbara du! <3 När jag fyllde 40 fick jag av sonen och hans flickvän en presentpåse (med innehåll då också nog ;)) som det stod "I am not old, I am vintage"på, tyckte jag lät rätt sött. Även om sonen med ett skratt och kram sa att mamma det kunde ha stått att du är vrickad också och även det hade stämt, tja vem är jag säga emot? 😉

  Det här med städtorsdagar är något jag hållit fast vid i åratal. Spelar ingen roll hur trött jag är, hur sent det blir. På torsdagar ska huset städas. För när fredag kommer, då vill jag ha helg! Komma hem till en rent hus och bara njuta med familjen. Nu får jag väl i samma andetag godkänna att jag inte har torsdagsstädat en enda gång sommaren! Mannen som sköter om den delen nu, han är ledig torsdag – fredag och säger att efter förra vintern… så kommer en lång förklaring..

  Förra hösten insjuknade mannen i cancer, jag ordnade direkt så att jag kunde jobba hemifrån för att ta hand om, ja allt, så jag körde honom till alla behandlingar – 5 dagar i veckan, 20 mil om dagen, alla läkarbesök, alla otaliga gånger till akuten när inget hjälpte mot smärtorna. Bodde med honom på sjukhusets i 3 veckor när han blev opererad, två enorma operationer, tog hand om honom dygnet runt när vi blev hemskickade istället för sjukhus i närheten eftersom de hade norovirus där. Ja plus allt annat då med barnen, hemmet, jobbet etc etc. Nu mår han dock bra igen och har börjat jobba sådär smått med ca 10 timmar i veckan, tjohooo! 🙂

  Så tillbaka till städningen. Så ja,nu har jag lyxen att få komma till städat hus jämt och ständigt. Det enda han då inte klarar av är det här med matlagning, det liksom bara inte fungerar.. han är dock en fena på att hämta mat så han är förlåten 😀

  Men, några timmar jobb kvar sen hem. Tack och lov! Helst hade jag ju stängt dörren till mitt kontor och tagit en powernap för fy bubblan så trött jag är!

  Och förresten håller jag med, jag tror vi skulle ha suveränt roligt tillsammans! Har ni någongång vägarna förbi Jakobstad, hojta till ni har en öppen inbjudan 🙂

  Fredagskramar i massor! Och hälsa mannen att jag tycker hans strumpor är ursnygga! Livet är för kort för att man ska vara tråkig 😉

 • Reply
  inger
  25 oktober, 2019 at 7:27 e m

  Ja du. Man är väl aldrig äldre än man känner sig. Inuti kommer man ju alltid att vara 17. Speciellt när man träffar sin gamla barbloms vän och pratar minnen. Det gäller att hänga med i svän garna och hålla sig rörlig. Träna du vet… Ha ha ha. Göra roliga saker. Vi åker ofta på x-ning.
  Älskar att dansa. Ha en underbar helg. Kraaaam Inger

 • Reply
  Ulrica
  27 oktober, 2019 at 12:10 e m

  Men guuuud så gulligt att ha dagisstrumpor och sitta så med fötterna <3. Och ditt inlägg slog mig som en käftsmäll, precis vad jag behövde höra idag!! TACK bejjjb *puss*

  • Reply
   Sallys hus
   29 oktober, 2019 at 6:45 e m

   Haha… ja visst är det… <3 Puuuuss vännen

Leave a Reply