Tack från djupet av mitt hjärta….

 ….för alla gulliga och uppmuntrande hälsningar i går….
Jag vill poängtera att jag inte känner mig deppig, ledsen eller nere…
…bara lite frustrerad…och lite mer…
NU JÄKLAR I MIN LILLA LÅDA FÅR DET VARA NOG
…ja precis så…
Jag har börjat min dag med yougurtfrukosten jag älskar…samma-samma som jag ätit i flera år nu….å i dag ska jag vara hemma..
Faktiskt order från chefen….haha…
Jo för i dag och i morgon ska det vara fint väder och sedan ska det regna i en vecka…
Han tyckte det var lika bra att jag passade på att vara hemma och måla 
så vår veranda blir färdig någon gång…
 
Jag har väl berättat att min chef inte är som andra chefer…;)
Nu har jag dessvärre varit ute med en hund som ville beta gräs igen, typ halva natten så jag känner mig rätt kraschad….som ni ser är hon det också..;) 💕..dessutom är det mulet i dag….hmm….
Men men…jag ska ta det lugnt en liten stund och sörpla kaffe, sen åker målarbyxorna på
och framåt helgen räknar jag med att ha en fix färdig och höstpimpad veranda…
DET blir härligt det!
 
Ha en toppendag ni med!
Kraaaaam Katarina
Frukost/mellanmål

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maria
  25 september, 2019 at 1:45 e m

  Vad skönt att du inte känner dig deppig! Många tror nog lätt det när man skriver ut att det får vara nog o s v… Därför vill de peppa dig med att du är fin! och fin kan man ju absolut vara oavsett hur kroppen ser ut!!! 😉 =)
  Jag tycker också att du är fin, men jag förstår mycket väl om du känner att din botten är nådd och speciellt om du har ont, och om det är så mycket som 15 kg, som du skriver… ja, då kanske det är bra att gå ner i alla fall kanske 5-10, för att må bra.
  Viktväktarna är säkert bra, men jag tror allra mest på att ändra sin livsstil helt och hållet till något man kan tänka sig att leva efter livet ut. Inga "kicka igång och gå ner x antal kg på x antal dagar" med andra ord 😉 Fast VV bygger väl på det, att du gör en hållbar förändring? Tyvärr känner jag flera som gått ner i vikt med VV och sedan smyger sig det mesta tillbaka igen om man slutar och går tillbaka till sin gamla vanliga livsstil.
  Jag tror mest på balans mellan "inkomster och utgifter", att inte äta mer än vad man lyckas förbränna, typ 😉 Rätt mängd och rätt sorts mat kombinerat med motion. Men… det är inte alltid lätt 😉 Jag vägde också mer för några år sedan än vad jag gör nu, och vet att jag har lätt att gå upp… så det är bara att skärpa mig 😉
  Kram och lycka till! Ni är ju två (och kanske fler) som peppar varandra så det kommer gå bra!
  /Maria

  • Reply
   Sallys hus
   26 september, 2019 at 10:05 e m

   Jamen precis…det är ju en livsstilsförändring jag vill åt..Å jag tror man går upp oavsett hur man gör om man återgår till sina gamla vanor….
   Viktväktarna bygger ju på att man får äta precis allt…det finns inga förbud…
   Man kan bara inte äta allt samtidigt och i för stora mängder…
   Kraaaaam

Leave a Reply