Hallå i sena natten….

…..jag måste ju kika in och berätta lite….;)

Efter en halvdag på jobbet tog jag M´s bil till Enköping och medans bilen laddade upp sig åt jag lunch….å ser ni…en portion som till en skogshuggare…;) Å nej…jag orkade verkligen inte allt det där..;)

Så letade jag mig fram till Ulrica

Efter en snabb husesyn satte vi i gång och många av er kanske märkte hur knasig bloggen varit under eftermiddagen och kvällen? Det gick inte att bygga den färdig innan vi publicerade den utan vi var liksom tvungna att publicera innan den ens fanns…

Nu är vi i alla fall på plats men än är det mycket kvar att göra…. Ni vet ju hur det är då man flyttar…….. Ibland får man vänta en stund på flyttlasset och det tar lite tid att packa upp och få i ordning…;)

Vi väntar på exporten av hela mitt arkiv med inlägg från blogg.se och det verkar ta en väldans tid. Då kommer också menyer med tex kategorier och arkiv finnas…

Sen är det en massa saker som kommer att ändras här inne, som typsnitt, radavstånd mm…… Det blir ju just nu helknasigt då jag skriver men det ska nog ordna till sig…;) Den nya headern sitter där så länge tills det blir en ny bild med mig på….;) Men jag tänkte att en bild på mitt kök känns lite bättre än någon annans blomkruka som satt där under några timmar i eftermiddags…..;) Det har kommit ett litet hjärta man kan klicka på om man gillar inlägget och jag tror att det ska funka att kommentera nu men det ska naturligtvis inte stå “kommentera gärna” både överst och underst… det ska förresten inte stå gärna heller…. men ja ni fattar….en hel del pill återstår men inom ett par veckor ska allt vara åtgärdat.

Det är ju så när man flyttar att det tar ett tag att vänja sig och “boa in sig” men jag hoppas ni ska trivas och jag hoppas att jag gör det med..;)

Ja där sitter hon den lilla pinglan… I full färd med att ringa supporten och när jag slutade fatta vad hon gjorde smög jag runt och smaskade clementiner och dadlar doppade i kokos…;)

Ni hittar Ulricas fina blogg HÄR

Kraaaaaaam Katarina

+65
Uncategorized

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica Hållén
  12 december, 2019 at 5:36 f m

  Vilka härliga bilder du fick på vårt hem 💕. Det där med att vara värdinna är inte min styrka så den där pizzan liksom försvann i takt med klockan… lovar bot och bättring så du slipper leva på mandariner nästa gång 😁. Stor kram fina ❤️

  0
  • Reply
   Sallys hus
   12 december, 2019 at 10:06 f m

   Å jag som glömde bort att fota…;) Du är underbar och pizza vill jag ju inte ha bokstavligen…;) Det är ju ganska oviktväktaraktigt och förresten så såg du ju skogshuggarmaten jag åt precis innan jag kom..;) Jag ÄLSKAR mandariner…kram vännen och lycka till i dag!

   0

Leave a Reply