I brist på mossa….

Godmorgon alla rara…I dag jobbar jag halvdag och sedan ska jag till Enköping minsann…Det blir en långdate med bästaste Ulrica. Förutom att hon är en mästerfotograf, bloggkollega, fin vän och ett riktigt sötsnöreär hon också en fena på det här med datorer, webdesign och byggande av hemsidor och bloggar… I dag ska vi påbörja flyttandet av min blogg.Jag har inte en susning om hur lång tid det tar att bygga en ny blogg..Tar det 3 timmar eller 3 veckor?….ingen som helst aning…Jag vet bara att i dag sätter vi bollen i rullning och snart blir det inflyttnngsfest…;)Jag är ju som ni vet lite hejsan hopsan så när vi väl trycker på knappenför att visa den nya bloggen är det inte ens säkert att allt kommer att vara färdigt…Men ni vet så är det ju när man flyttar…Det tar ju lite tid att packa upp och komma i ordning…;)Men det blir kul…Vi kan ju alltid äta pizza direkt ur kartongen och dricka dricka ur burkmedans vi letar efter det där allra viktigaste…;);o)Jag tar såklart kameran med mig och ska försöka komma i håg att fota liteoch förklara lite vad vi gör å så….OM jag nu fattar det själv…haha…

I dag tänkte jag vi skulle kika lite på min senaste lilla julplantering….

När vi skulle ha glöggmingel i söndags behövde jag något juligt, blommigt att ställa bland godsakerna.Outslagna hyacinter är NÄSTAN lika fina som utslagna…..Av med plastkrukorna och ner i en skål…..swisch så var själva planterandet klart…Så skulle jag gå ut och hämta mossa från stenen vid äppelträden….Men det var så mycket snö och fruset så det gick inte alls…Fundera fundera….vad har jag? VAd gör jag?Hade ingen lust att kladda med blomjord och jag hade inget sånt där trassel ni vet…Sånt som ser ut som linfärgat hår….annars är det ju fint att vira runt…Men kottar….Jag hade ju mani på kottar för några år sen och just de här har jag plockat på någon vovvepromenad…Jamen swisch swisch….

Å så här kan man ju faktiskt också använda kottar…;)Tänkte först att jag skulle ta med mig hårfönen ut och tina upp mossan och byta……men jag tror jag struntar i det och låter kottarna stanna..Julkottar och hyacinter…det är grejer det…

Jag hoppas ni får en fin onsdag!

Kraaaaaam Katarina 


Uncategorized

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply