Ett gemensamt mål…

Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag periodvis skrivit en del om träning, vikt och det här med matintaget…

Alla de där bitarna har ju kommit av sig helt å hållet den här våren…
Jag tänker ju ständigt att jag ska ändra på hela livsstilen och bli mer hälsosam.
Det man tänker och det man gör är ofta 2 helt skilda saker.
Man kan ju lätt känna sig misslyckad då man först gått ner 8 kilo och sedan gått upp dem igen…
Jag skulle tro att ni är många som känner igen er..??!!

Jag väljer att inte alls känna mig misslyckad utan jag väljer att bara ta nya tag med vetskapen om att
det går… jag vet ju att det går…jag har ju gjort det förut.
Jag ska verkligen försöka bli starkare i kroppen…
När det värker lite här och där så fort man ansträngt sig lite är ju det ett tydligt tecken på att det liksom är dags.

Kvällens middag…
Smarrig sallad med goda tillbehör.
För några veckor sen åkte jag och M upp till Kilsbergen och traskade runt Ånnabodasjön…
Det är 2,5 km så det är ju ingen träningssträcka direkt men vi konstaterade i alla fall
att det är bättre att gå 2,5 km än att sitta hemma i soffan och tänka att man borde gå 5….

Så hade vi lite picknick där på bryggan med rester från Studentmaten innan vi åkte hem…

Helt otroligt att en liten utflykt på ett par timmar kan få en att må så bra…
Hur som så satt vi där och babblade om världsliga saker och bla om 
 just det här med träning och kost…
Vi kom fram till att himmel så mycket lättare det blir om vi gör det tillsammans…
Om man är två som vill samma sak går det ju så mycket lättare.
Så nu ska vi verkligen försöka komma i gång med lite bättre kost i veckorna…
och röra på oss myyyycket mycket mer.

Vi satte upp Greklandsresan i September som vårt mål…

Då ska vi känna oss bekväma i bikini…
…hmm..om man nu någonsin gör det…
M kommer nog aldrig känna sig bekväm i just den utstyrseln…haha…
 ….men jag….;)

Lite sent kanske men hepp hepp nu kör vi i gång….

Beach Grekland 2016….
Kram Katarina
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Sofi
  6 juli, 2016 at 8:06 e m

  Hej söta!

  Heja er!
  Bättre med en 2,5 sträcka än inget alls!
  Jag ska också försöka ändra min kost och börja röra på mig. Äter otroligt ”dålig” mat just nu…

  Hoppas vi ses imorgon i Nora!

  Stor kram!

 • Reply
  Sallys hus
  6 juli, 2016 at 8:14 e m

  Ååå är du också där o säljer??
  Kram

 • Reply
  Fru Eriksson
  6 juli, 2016 at 8:52 e m

  Så vackra Foton & underbar ”voffs” …..
  Visst är det bra att ha gemensamt mål – Lycka till!

  /Solig kvällskram

 • Reply
  Fru Eriksson
  6 juli, 2016 at 8:53 e m

  Åh,måste bara ”säga” att lilla Nora är sååå mydsigt & Lycka Till!

 • Reply
  Anonym
  6 juli, 2016 at 10:16 e m

  Såå smarrigt det ser ut. Man borde verkligen äta mer sallad. Men….alla måste ju känna själva vad som är bra. Själv älskar jag att träna på Friskis. Kom just hem från utejympan. Ett blues pass. Sååå bra. Lycka till i Nora i morgon. Kram Inger

 • Reply
  Susanne
  6 juli, 2016 at 10:39 e m

  Känner igen mig, man vill så mycket men det räcker liksom inte ändra fram 😉

 • Reply
  Annette
  6 juli, 2016 at 11:16 e m

  Heja heja, det är så mkt roligare att göra det tillsammans. Vi har idag kommit till Sverige imorgon är vi hemma efter att ha bilat i Tyskland och Italien. Ätit goda hotell frukostar, provat massor med vin, ätit ostar och antipasto i 2 1/2 vecka. Så är det nu dags för lite nyttigare och framförallt träning. Jag tränar normalt 2 ggr/v med en PT för en skada, men för att förbränna krävs lite powerwalka och att göra det med min man är så mysigt. Om ni har ont om tid kör 20 minuter, min PT säjer, 20,40 eller 60 minuter 3ggr i veckan om det går och det är inte så svårt med ett 20 minuters pass speciellt inte när man ändå måste ut med hunden. Kilona de kommer och går på mig med 🙂 har inte haft långbyxor på flera veckor och de satt trångt nu. Shit vad vi fryser!

 • Reply
  Channal
  6 juli, 2016 at 11:18 e m

  Det där med kost o träning borde ju vara en enkel sak. Men för mig är det en stor hög tröskel att ta sig över. Måste, men så jäkla svårt!

  KRAM Anna

 • Reply
  Sallys hus
  6 juli, 2016 at 11:32 e m

  Jamen det är ju dit jag måste hitta tillbaka…till den där glädjen.. Jag önskar så jag kunde gå på gympa men min fot klarar inte det..:( Det kanske kan gå längre fram om jag går ner några kilo och tränar upp musklerna i foten…;)

  Tack!
  Kram kram

 • Reply
  Sallys hus
  6 juli, 2016 at 11:38 e m

  Åå wooow det låter som en underbar semester.
  Ja visst är det så..bättre med 20 min än inget alls.

  Min tanke är att jag i alla fall 3ggr i veckan ska ta en pw på ca 20 min efter Sallypromenaden…
  Hon är ju lite som en dammsugare och går inte så snabbt om jag säger så….hihi…
  Fast jo efter etttag gör hon det. När vi kommit en bit hemifrån och hon går lös… då är hon lite rädd att komma bort så då hakar hon på….;)
  Jag har också en massa kläder som inte sitter som de ska…

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Katarina

 • Reply
  Annette
  7 juli, 2016 at 4:45 e m

  Kommer man bara ut två gånger som är man super stolt ändå :). Katie (vår hund) är lite halvjobbig, men när vi kommit igång ett par gånger så blir hon lite bättre. Kan hon vara lös så är det bäst. Tyvärr 😉 har fler människor hittat vår väg och då vågar jag inte ha henne lös. För mig är powerwalk bra, jag hade börjat kunna springa lite, men så överansträngde jag mig i vintras så min skada kom tillbaka. Surt men jag är påväg tillbaka. Som du skrev, jag vet att det går 🙂

Leave a Reply