Emma Madrass har trollat bort min onda rygg…..

I samarbete med Emma Madrass

 Har ni en bra säng?Alltså en säng som ni sover skönt i utan att få ont?Vi är inne på vår andra säng sedan vi flyttade hit….medeldyra sängar ska tilläggas…Två gånger har jag lyssnat på säljaren i sängaffären som stått på sig och berättat för mig vilken säng som passarmig bäst…precis som om sängsäljaren vet hur jag vill ha det när jag sover…Jag förstår fullt ut att det finns en massa fakta och en massa teknisk fakta som kan bevisa vad som är bäst…MEN….Faktum är att T V Å gånger har det slutat med att vi har en säng som ger mig grymt ont i ryggen…När man vaknar och det känns som att ryggen håller på att gå av…Då inser man att säljaren vet inte ett endaste dugg om hur just JAG vill ha det… Men nu mina vänner…nu förstår ni har det kommit ett spännande Emma Madrass-paket….

 Nu har det blivit 3:e gången gillt som det så klyschigt heter…Men så är det faktiskt! Ni vet ju att jag sover lite dåligt sådär….Jag har nog inte sovit riktigt bra de senaste 10-15 åren….nu menar jag i längre perioder.Självklart sover jag mer eller mindre bra…eller dåligt hur man nu väljer att se det..;) Hur som…Sedan någon månad tillbaka vaknar jag i alla fall UTAN ont i ryggen…Som trolleri ju.. Å vi har inte ens bytt hela sängen…För det behöver man inte om man inte vill.Vi hade en kontinetalsäng så vi behöll helt enkelt den understa delen…som en stomme kan man säga…Å sen…..

 …ja sen kom den här skapelsen..En Emma Madrass... För att ni ska förstå vad jag pratar om så kikar vi på lite fakta….

På bilden ser ni hur Emma madrassen är uppbyggd.I korta ordalag innehåller en Emma madrass tre lager skum som formar sig efter kroppen och håller ryggraden rak. Den ger ett underbart stöd och är så långt ifrån mingamla ”hängmatta” man kan komma. Emma madrass har vunnit en massa priser runt om i Europa och fått”bäst i test” även här i Sverige.  Madrassen ”andas” och fodralet transporterar alltså bort fukt om du skulle svettas.Fodralet som är i två delar är superlätt att tvätta. Jag har provat eftersom en liten 4-bent sötsak vaknade en morgonoch mådde lite illa…;)Efter en timme i tvättmaskinen var det som nytt igen..;)

 Jamen ni ser ju… vovvar gillar också nya madrasser…;)Å om ni undrar så har vi tagit av benen på vår sängeftersom snedtaken går ner så långt…

 Å nej man behöver ingen bäddmadrass… konstigt kan man kanske tycka först…Vi är ju så vana med det…men det behövs verkligen inte.Å vi använder samma lakan som innan…Jag trodde först inte de skulle passa eftersom madrassen är så tjock. Men det funkar finfint..Å vi har Ikeas med resår för den som undrar..;) Nu till det bästa… En Emma Madrass kan man köpa på nätet helt riskfritt.Man får nämligen prova i hela 100 dagar.Tänk att det finns en lösning där man kan få prova själv hemma i lugn och ro……rå riktigt…jag menar sova på riktigt…Sova många många nätter och känna efter så att det känns bra och inte behöva investera1000-tals kronor i en säng som sängsäljaren bestämt åt dig att du ska haoch som du i slutändan inte alls sover bra i….. Är man inte nöjd kommer ett fraktbolag och hämtar madrassen.Helt utan extra kostnad! Hur många sängleverantörer har så bra service?Å vet ni en till bra sak! Jag har nöjet att få dela ut en rabattkod till er.Skriv in: Sally35 i kassan så får du hela 35% rabatt Gäller tom 10/2-2020Du kan läsa mer om storlekar, priser och annat på Emma Madrass. Den bästa julklapp man kan ge sig själv!

Kram Katarina

Uncategorized

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Caroline
  5 januari, 2020 at 11:33 e m

  Hej! Spännande läsning om Emma madrassen! Jag har varit med om exakt samma sak, köpt 2 dyra sängar (en kostade 20.000 per 90 säng) och har ont i ryggen!

  Blev genast sugen på att testa Emma! Men, luktade den mycket som ny? Jag är känslig för sådant och vet att typ tempur mm kan lukta mycket, särskilt i början. Och, hur mjuk känns den? Jag gillar generellt mjuka sängar så att axeln kan sjunka ned 🙂

  Tacksam för svar!

  • Reply
   Sallys hus
   8 januari, 2020 at 8:54 e m

   Hallå
   Ja den luktar i början och det beror ju på att de packas i någon slags gas? tror jag…inget farligt och det försvinner efter ett par veckor. är man superkänslig kan man ställa den upp och ha den vid ett öppet fönster så går det snabbare.
   Den är fast och formar sig ju efter kroppen men gillar du mjuka sängar skulle jag rekommendera en bäddmadrass ovanpå. Då får du det fasta stadiga men samtidigt med lite ”fluff”.
   Kram Katarina

 • Reply
  Lotta
  13 mars, 2021 at 5:21 e m

  Hej,
  Hur funkar den att ha direkt i en ram, dvs inte på en resårmadrass?
  Vi har ett gammalt hus med lågt i tak och får inte upp något större än en 70-80 cm bred resårmadrass på övervåningen där sovrummen är.

  • Reply
   Sallys hus
   13 mars, 2021 at 6:01 e m

   Hej
   Du kan lägga madrassen på ex en ribbbotten eller direkt på golvet. Vi har bara kvar vår resårbotten för att vi vill ha sängen lite högre. Madrassen kommer ihoprullad i en kartong och all luft är ursugen så förpackningen kanske går upp ändå..;) Kolla på deras sida eller kontakta dem så får du måtten på kartongen.
   <3

 • Reply
  Lotta
  15 mars, 2021 at 8:23 f m

  Tusen tack för snabb återkoppling! Vi får investera i en och prova 👍🏼

 • Reply
  Ellen
  28 november, 2021 at 9:51 f m

  Hej! Nyfiken på vilka andra sängar du fick rekomenderat och köpte som inte fungerat? Vi väljer mellan en tempur och en Emma. Vi lägger stor vikt vid den ergonomiska biten tex tryckavlastning. Tänkte ifall det var tempur du testade? Mvh Ellen

  • Reply
   Sallys hus
   28 november, 2021 at 4:21 e m

   Hej
   Sängsäljare tittar ju alltid på att man ska ligga rakt och då ska man ju oftast som kvinna ha en medelfast säng medans mannen som oftast väger mer ska ha en hårdare… Jag har trillat dit på det flera gånger trots att jag VET att jag vill ha en hårdare säng…
   Så det var det jag menade..vi har haft bla dux, wonderland och Jensen innan… Nu är vi supernöjda båda två med vår Emma. Jag har aldrig provat tempur men har inte de lite samma idé som Emma?
   Lycka till!
   Mvh
   Katarina

Leave a Reply