Skogen ryker och jag flyttar…..

Hallå där..

.Här har vi vaknat till full vinter och man kan ju undra hur mycket snö det kan komma på en natt…;) Sååååå fiiiiiint… Tänk om det kunde få vara så här nu ända fram till våren…. 

Skogsmaskinen är tillbaka och det verkar inte bättre än att hela skogen ryker…

Jag ska fota eländet när det är färdigt så ni får se.

Som jag skrev i går så ska bloggen flytta…Jag flyttar ut från blogg.se

och in i ett helt vanligt webbhotell…

Jag blir helt egen och det är bara för att slippa allt strul som är med jämna mellanrum…

Allt ifrån att det inte går att ladda upp bilder till att jag inte ens kommer in på min egen blogg……alltså in där man skriver själva inläggen…”bakom kulisserna”. 

Jag vet inte riktigt hur lång tid det kommer ta men jag tror inte ni blir så påverkade..Sidan kommer ju ”pekas om” så ni ska hamna rätt automatiskt.Jag berättar när det är dags såklart…Så vi kan ha lite flyttkalas..;) Jag kommer passa på att göra några ändringar här på sidan…Inga stora saker men för er som läser från dator så kommer högerspalten att försvinna. Ni är ungefär hälften som läser bloggen från mobilen och ni andra är som jag…;o) Vill ha stooora bilder, så ni läser från dator eller surfplatta…Hur som så tänker jag att det ska se lika ut oavsett hur man läser.Det ska bli lättare att bläddra i arkivet från mobilen är tanken. Annars kommer stilen vara den samma.Jag är lite fundersam på i fall bilderna ska vara större??(för er som läser från dator, från mobilen ser det väl lika ut ändå tror jag…)

Vad tycker ni?Är det något annat ni önskar eller har tips på så säg gärna till. 

Ha en fin dag!

Kram Katarina

Uncategorized

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply