Hoo-hoo-hoo

Innehåller en annonslänk till ellos

 Alltså lite galenskap har väl ingen dött av va? Jag älskar det här….Jag älskar såklart Sally…Å jag älskar såklart min man… En sak jag älskar vädigt mycket med min man är att han är en smula galen…….precis som jag….

 Den här lilla är kanske inte fullt så galen och inte fullt så lycklig över sina nya julkläder som vi andra…Ja hon slapp ur sin efter fotot…;)

 Men vi två…Ja så här såg vi ut då släkten var här på glöggmingen i går…Bästa betyget var nog då Arvid 5 år utbrast..-Jag vill bo här!-Jaha….varför då?-Jo det är mycket roligare här än hemma…..ni är ju inte som vanliga vuxna…. Hahhaaaaa….döööööör…hur gulligt var inte det?Ja jag känner mig i alla fall hedrad…

 Anledningen till att vi ser ut så här är att syrrans familj i flera år kommit i “ful jul-tröjor” och dåvi klev in i en butik som var fullproppad med sånt här i Calgary för några veckor sen sa M-Nä nu jä…….ar…ska vi klå din syrra med hästlängder……Hahahaa…Ja å på den vägen är det.Han ser ut som en riktigt knasig jul-gubbe och jag ser ut som en blandninga av tomtemor och någon som gillar att spöka ut sig inför “vuxenlekar” Haha…. det sista var min mans ord då han fick syn på migoch jag har ingen aning om i fall det är en komplimang eller ej..;)

Liknande finns HÄR 

Ha en fin kväll!

Kraaaam Katarina 

Uncategorized

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  12 december, 2019 at 9:45 f m

  Hahaha,Sally ser måttligt road ut!
  Kram Maria

  • Reply
   Sallys hus
   12 december, 2019 at 10:03 f m

   Haha…ja eller hur…;) Nä kläder är inte hennes bästa gren…<3 kraaaam

Leave a Reply